SiolNET. Trendi Moda
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Slovenija dobila najbolj športno misico

2

termometer

 | Foto:
Najbolj športno slovensko lepotno tekmovanje Mis športa je v ljubljanski festivalni dvorani doživelo svoj letošnji epilog.

Med osemnajstimi tekmovalkami, ki so morale poleg lepote predstaviti, kar je posebnost tega tekmovanja, tudi številne športne veščine, je večer slavila simpatična svetlolaska Klara Krošelj iz Kamnika, ki je ob zmagi vidno sijala in se skupaj s prijatelji, fantom in domačimi po koncu prireditve tudi veselila svojega uspeha.

“Šport je moja velika ljubezen, zato sem si tudi lani ogledala prenos tega izbora. Ker mi je bil všeč sem se prijavila in letos zmagala,” je povedala zmagovalka, ki trdi, da bi si prav vsaka od njenih sotekmovalk zaslužila zmago. “Vsa dekleta so se trudila, vesela sem, da sem zmagala. Ali je to moje zadnje lepotno tekmovanje, pa ne vem. Pustimo času čas,” je povedala Kamničanka, ki jo je pri tekmovanju najbolj podpiral prav njen fant za katerega pravi, da ni prav nič ljubosumen, a se vseeno za potrebe fotografiranja kakšne od revij ne bi slekla. “Fotografiranje bi zavrnila, saj se razgaljena ne počutim dobro,” je utemeljila svojo odločitev.

Ob zmagovalki Klari so bliže k zvezdam slave z uvrstitvijo med najboljše posegle še mis fotogeničnosti Anja Barbič, Mis izbora na Planet Siol.net Romina Ražem, druga spremljevalka Hana Čuček in prva spremljevalka Joni Tomičić Prezelj.

Zmagovalka se je poleg tega, da so jo okronali za najlepšo športno lepotico na sončni strani Alp, razveselila tudi glavne nagrade. Leto dni bo namreč svoje obveznosti opravljala v prestižnem avtomobilu, ki ji ga je poklonil v uporabo organizator tekmovanja, prejela pa je tudi, podobno kot v športu, prehodni pokal zmagovalke.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin