Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 4. 2017,
9.40

Osveženo pred

6 let, 8 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

trepalnice Lux-Factor Eyelash

Torek, 11. 4. 2017, 9.40

6 let, 8 mesecev

Serum za rast trepalnic, ki je navdušil blogerke!

Oglasno sporočilo

Za 85 % gostejše trepalnice in zapolnjene obrvi.

Foto: @isabellaclaires | Foto: Foto: @isabellaclaires

To pomlad in poletje pozabite na umetne trepalnice in močan make up. V trendu je namreč naravni videz, zato z lepotnimi izdelki zgolj poudarite svojo naravno lepoto in zakrijte kakšno nepravilnost. Svoje naravne trepalnice pa boste najhitreje podaljšali in zgostili z uporabo seruma Lux-Factor Eyelash, ki se skriva tudi v kozmetični torbici marsikatere domače in tuje blogerke ter deluje celo na obrveh.  

Samo en nanos seruma na dan pripelje dolge trepalnice na plan

Načini, kako do dolgih trepalnic, so različni. Od umetnih trepalnic, njihovega podaljševanja do čudežnih maskar, ki naj bi naše trepalnice preobrazile v prave "metle". Toda naravno je vedno lepše kot umetno, zato se raje obrnite k naravi in poiščite izdelek, ki vam bo pomagal brez škodljivih posledic.

Dolge, goste in privihane trepalnice boste v samo 4 tednih dosegli z uporabo 100 % naravnega seruma za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash, ki prav tako pomaga preprečevati lomljenje in izpadanje trepalnic. Že po mesecu dni uporabe lahko dosežete celo do 85 % večji volumen in za kar 25 % podaljšate svoje naravne trepalnice. Učinkovine v serumu za rast trepalnic zagotavljajo močnejšo strukturo trepalnice vse od korenine naprej, zaradi česar je trepalnica polnejša, lahko zraste dlje kot običajno in je tudi bistveno bolj elastična. Tanek zaščitni sloj, ki se ustvarja ob nanosu seruma za rast trepalnic pa slednje ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Inovativna formula v Lux-Factor serumu za rast trepalnic zaradi specifične molekularne sestave zagotavlja takojšnje delovanje nutritientov in hidracijo za vidne rezultate. Idealna kombinacija učinkovin podpira naravno pH ravnovesje in hrani trepalnico od znotraj, zato so trepalnice ob redni uporabi seruma za rast trepalnic neprimerljivo močnejše, se manj lomijo in tudi manj izpadajo. Poleg številnih pozitivnih lastnosti pa serum Lux-Factor Eyelash prav tako NI testiran na živalih.

Pred in po 4 tednih redne uporabe seruma za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash:

 | Foto:

Deluje tudi na obrveh

Ste že slišali za rek, da so obrvi okvir vašega obraza? No, na srečo serum Lux-Factor Eyelash deluje tudi na obrveh, ki pa nimajo le praktične vloge, da ščitijo vaše oči, ampak predstavljajo tudi lepotni ideal, s katerim lahko drastično spremenite svoje obrazne poteze. Serum enostavno nanesite na dele, kjer vam obrvi ne rastejo in po 4 tednih uporabe, bodo tudi le-te bolj goste in poudarjene.

Kaj o serumu Lux-Factor Eyelash pravijo slovenske blogerke?

 | Foto: Manca (blog Mancinas spot)

Glede na to, da prisegam na naravni videz, nikoli nisem razmišljala o uporabi umetnih trepalnic, kljub temu pa sem si seveda želela poudariti svoje naravne. In to mi je s serumom Lux-Factor uspelo po približno dobrem mesecu dni nanašanja na veke zjutraj in zvečer. Všeč mi je tudi, da izdelek ni testiran na živalih, sicer pa bi ga zares priporočila vsem, ki si želijo daljših in gostejših trepalnic.

 | Foto: Monika (Sugarlove blog)

V ozadju seruma za rast trepalnic Lux-Factor sem sprva videla dobro marketinško potezo in vanj nisem 100 % verjela. A priznati moram, da me je navdušil. Ne zato, ker sem ga lahko testirala, niti ne zato, ker ga uporablja nešteto zadovoljnih uporabnic, ampak zato, ker je na mojih trepalnicah deloval in še deluje. Kratke, a goste trepalnice, ki pogrešajo dolžino, so bile pravi izziv, kaj od njih s pomočjo seruma dejansko pričakovati. Serum je po 5 tednih uporabe in izpraznjeni embalaži mojim trepalnicam zagotovil izjemno dolžino. Ni pomembno, kako slabo ali dobro maskaro nanesem, trepalnice so dolge, na trenutke že kar predolge in imam občutek, kot da nosim umetne trepalnice. Zadovoljna!

 | Foto:

 | Foto: Mojca (blog Irayaa)

Kot večina radovednih žensk sem tudi jaz preizkusila umetne trepalnice, kar je na žalost popolnoma uničilo moje naravne. S pomočjo seruma Lux-Factor Eyelash pa so moje trepalnice ponovno začele rasti in po dobrem mesecu uporabe so tako dolge in goste, kot bi bile umetno podaljšane. Serum sem pridno nanašala tudi na obrvi in kot lahko vidite na fotografiji, sem končno dosegla gostoto in popolnost "a la Cara Delevingne".

Največ seruma za vaš denar!

Serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash (3 ml) lahko zdaj naročite po promocijski ceni s kar 50 % popustom, samo na Lux-Factor.com ali prek brezplačne telefonske številke 080 64 69.

Ne zaupate nakupom prek spleta?

Ni problema! Ker je blagovna znamka Lux-Factor tako prepričana o učinkovitosti svojih izdelkov, vam v roku 30 dni od prejetja paketa povrne denar, če z izdelkom ne bi bili zadovoljni.

Darilo ob nakupu 3 izdelkov

Ob naročilu 3 serumov prihranite kar 31,50 evra, prav tako pa prejmete še DARILO – udobno majico Lux-Factor z napisom: "Life is short, your lashes shouldn't be!"

 | Foto:

Ne spreglejte