Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 7. 2018,
13.11

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Natalija Verboten Lux Factor gube Lux-Factor 4D Hyaluron

Ponedeljek, 16. 7. 2018, 13.11

5 let, 9 mesecev

RAZKRIVAMO: najugodnejši približek botoksu brez injekcije

Oglasno sporočilo

Novo orožje v boju proti gubicam.

lux factor | Foto:

Še do nedavnega je veljalo prepričanje, da se je gubic, ki se pri večini žensk pojavijo okrog 30. leta, nemogoče znebiti samo z uporabo dobre dnevne kreme ter da jih je mogoče premagati le z botoksom ali plastičnimi operacijami, vendar še zdaleč ni tako.

lux factor | Foto: Kirurški posegi in injekcije botoksa sicer res poskrbijo za napeto kožo, vendar pogosto delujejo precej izumetničeno, prav tako pa lahko imajo strah zbujajoče posledice. Gre zgolj za začasne rešitve, ki lahko celo poškodujejo občutljivo živčevje na obrazu in posledično vplivajo na to, da je nemogoče premikati nekatere dele obraza. Veliko boljša alternativa je preverjeno učinkovita naravna krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki na naraven in povsem varen način, prek biotskega delovanja na celične stene, gladi gube in tako preprečuje nadaljnje staranje kože ter ohranja njen mladosten videz.

Intenzivna pomlajevalna krema, ki resnično deluje

Stoodstotno naravna krema Lux-Factor 4D Hyaluron je obnorela že več kot 20 tisoč Slovenk, nanjo pa prisegajo tudi številne zvezdnice. Rezultati so namreč vidni že v dveh do štirih tednih, dosežete pa lahko celo do 80 odstotkov mlajši videz kože. Vsebuje tudi kakovostno mandljevo olje, ki na naraven način nahrani kožne celice, spodbudi njihovo delovanje in tako izboljšuje strukturo ter poskrbi za enakomeren tonus kože. Idealna kombinacija 100-odstotno naravne hialuronske kisline in senzacionalne formule 4D Anti-Wrinkle proti gubicam zagotavlja, da je krema Lux-Factor 4D Hyaluron varna in dokazano učinkovita terapija proti gubam. S klinično in dermatološko testirano formulo se uvršča med najučinkovitejše inovacije v kozmetični industriji za zmanjševanje gub in preprečevanje staranja kože. Mikromolekulske mase aktivnih sestavin v kremi Lux-Factor 4D Hyaluron proti gubam prodrejo v globlje plasti kože, tako da z biotskim delovanjem v medceličnih membranah zapolnijo kožne gube od znotraj na zunaj. Z zadnjim poskrbijo za naravni učinek botoksa in mladosten videz kože.    

Poslušajte izjavo Slavke Kafol, ki je 30 dni brezplačno testirala kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron:

Navdušila tudi Natalijo Verboten

lux factor natalija verboten | Foto: Redna uporabnica kreme Lux-Factor pa je tudi opazno pomlajena Natalija Verboten, ki je konec minulega leta praznovala že 41. rojstni dan, a bi jo lahko brez težav zamenjali za 25-letnico: "Na obrazu imam izjemno občutljivo kožo in zato sem zelo pozorna, ko izbiram kremo za nego obraza. Moram priznati, da je krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron zadetek v polno! Že po dveh tednih redne uporabe sem namreč opazila razliko – gubice so bile manj vidne, koža pa bolj čvrsta, navlažena, osvežena in sijoča. Zdaj pa sem že leto dni zadovoljna uporabnica!"

Priporočajo jo tudi strokovnjaki

Bi najboljšo pomlajevalno kremo Lux-Factor 4D Hyaluron želeli preizkusiti tudi vi, a ne zaupate nakupom prek spleta?

Ne skrbite, ker je blagovna znamka Lux-Factor tako prepričana o kakovosti svojega izdelka, vam v roku 30 dni celo povrnejo denar, če s kremo ne bi bili zadovoljni. Prav zdaj jo lahko po promocijski ceni s kar 50-odstotnim popustom naročite na Lux-Factor.com ali prek telefonske številke 01 777 41 07.

Za še dodatnih 10 % POPUSTA ob naročilu vpišite kodo SIOL10

Lux-Factor vam ob nakupu katerih koli treh izdelkov podari še super LF majico!

Lux Factor | Foto:

Naročnik oglasnega članka je Lux Factor Cosmetics LTD.

Ne spreglejte