Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 10. 2021,
7.06

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Mevex d. o. o.

Natisni članek

dm Drogerie Markt advertorial naravna kozmetika nega kože krema Zeotex

Petek, 22. 10. 2021, 7.06

2 meseca, 1 teden

Prišla je ena izmed najboljših in najučinkovitejših naravnih krem na trgu

Vsebino omogoča Mevex d. o. o.

V morju izdelkov za nego kože, ki obljubljajo veliko za problematično kožo, vendar pogosto vsebujejo tudi spremljajoče nezdrave in neželene sestavine, je krema ZEOTEX DERM naravna, zdrava in učinkovita.

Zeotex | Foto:

Baza za kremo sta razstrupljevalni mineral zeolit in elementarno srebro, ki s sinergijo delovanja prinašata revolucijo v negi problematične kože. Zdaj to kremo lahko najdete na policah dm trgovin po vsej Sloveniji.

Krema ne vsebuje parabenov, kortikosteroidov in škodljivih konzervansov, odkar je na trgu, pa ne neha navduševati z rezultati, ki jih dosega – pomaga pri zdravljenju aken, dermatitisa, luskavice, seboreje, glivičnih obolenj, alergijskih reakcij ali izsušitvi kože. Fantastična je tudi pri alergijskih reakcijah kože, ki so danes zelo pogoste.

Fotogalerija
1 / 6

Preberite, zakaj je posebna in kako pomaga v boju z različnimi kožnimi težavami.

ZEOTEX DERM je popolnoma naravna in varna krema za odrasle in otroke, njeno močno delovanje je trojno – proti bakterijam, glivicam in virusom. Namenjena je negi problematične in občutljive kože, nagnjene k atopiji, hkrati je blagodejna za vsak tip kože, saj podpira proces regeneracije in vlaženja kože.

Njene glavne sestavine in njen največji adut sta – zeolit in elementarno srebro, njuna kombinacija je nezmotljiva izbira za pomoč pri problematični koži.

Zeotex | Foto: Zeolit je znan kot "čarobni" razstrupljevalni mineral, ki s svojimi mikrodelci očisti kožo različnih toksinov in površinskih nečistoč ter jo osvobodi škodljivih snovi, obenem pa regenerira in revitalizira kožo. Zeolit deluje na lokalno imunost celic kože, zagotavlja antioksidativno zaščito, spodbuja proces regeneracije, olajša proces obnove in čiščenja kože. Poleg tega vnaša v celice esencialne minerale, s čimer prispeva k pomirjanju alergijskih reakcij, kožnih težav in je junak v boju proti aknam, saj odstrani vsakodnevne "sovražnike" s površine kože.

Elementarno srebro dosega izredne rezultate v negi kože, celo v zelo majhnih odmerkih.

Deluje antimikrobno na površini kože in uspešno ščiti kožo z ustvarjanjem zaščitne plasti, ki regulira in stabilizira kožno mikrofloro z odstranjevanjem neželenih mikroorganizmov. Tanki, obrambni sloj zagotavlja optimalno ravnovesje hranljivih snovi naše kože in s poudarjenim protivnetnim delovanjem učinkovito pomaga pri problematični koži. Microsilver dokazano podpira tudi posebne obravnave dermatitisa, seboreje, luskavice, rozaceje, aken …

Fotogalerija
1 / 3

Naravna in nežna ter izjemno močna formulacija kreme ZEOTEX DERM je prav tisto, kar potrebuje vsako gospodinjstvo. Tako za brezskrbno, vsakodnevno in naravno nego kože celo za najmlajše otroke kot tudi za naravno pomoč pri raznovrstnih kožnih težavah in stanjih kože. Krema je edinstvena na trgu, ker pokriva celotni spekter povzročiteljev dermatoloških težav – naj gre za površinske nečistoče oziroma bakterije, viruse ali glivice. Koža je naš največji organ, ki si res zapomni vse, zato zares potrebuje preverjeno in zdravo nego – brez strahu pred škodljivimi sestavinami, kemikalijami in konzervansi.

Zeotex | Foto: Kremo ZEOTEX DERM od ZDAJ lahko najdete na policah dm trgovin po vsej Sloveniji. Več o izdelkih ZEOTEX lahko preberete na zeotex.eu, kjer lahko tudi naročite izdelke na svoj naslov.
Ne spreglejte