Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 11. 2021,
9.08

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

ličila Tuš drogerija Facefinity Lasting Performance Max Factor PR članek

Torek, 16. 11. 2021, 9.08

2 leti, 5 mesecev

Pri ženskah zelo priljubljena tekoča podlaga že več kot 20 let

Oglasno sporočilo

Max Factor Facefinity Lasting Performance je pri ženskah zelo priljubljena tekoča podlaga že več kot 20 let. Ustvari brezhiben naraven videz, ki traja ves dan, in je odporna na dotik za sijoč videz.

Tus_Max.Factor_1 | Foto:

KAKO NAJTI PRIMEREN ODTENEK ? 

Izbor pravilne tekoče podlage ženskam pogosto dela preglavice, zato vam ponujam nekaj koristnih nasvetov, ki vam bo izbor olajšal.

Zelo pomembno je, da je naša koža negovana – to je osnova. Naša polt bo z nanosom tekoče podlage imela lepši videz, podlaga pa bo opravila vse svoje naloge, kot sta prekrivnost, zaščita pred zunanjimi vplivi itd. Ko izbiramo tekočo podlago, si moramo vzeti čas, da bomo izbrale najprimernejši odtenek zase.

Izberemo tekočo podlago, primerno za svoj tip kože, in šele nato barvo. Na zunanjo stran dlani nanesemo dva ali tri odtenke. Tako se boste spoznale s teksturo tekoče podlage in barvo. Da izberemo čisto pravi odtenek za nas, nanesemo izbrane odtenke na spodnji rob obraza (na čeljust). Tisti, ki je najbolj soroden vaši barvi polti, je pravi. Če se ne morete odločiti med dvema barvnima odtenkoma, vam svetujem, da se odločite za svetlejšega, ki bo pomladil vaš videz. Temnejši odtenek malce postara, tega pa si ne želimo. Na koncu lahko dodamo še kompaktni puder v kamnu Creme Puff, ki bo še dodatno podaljšal obstojnost tekoče podlage.

#MaxFactor #FacefintyLastingPerformance

✅ Idealna za mešano do mastno kožo.

✅ Ne maši por.

✅ Touch proof – odporna proti dotiku in ne pušča sledi na zaščitnih maskah.

✅ Dolgo obstojna.

Svetuje vam: Tina Fabjan, vodja umetnikov ličenja Max Factor

Izdelek je na voljo v vseh Tuš drogerijah in na www.tusdrogerija.si.

Tus_Max.Factor_2 | Foto:

 

Naročnik oglasnega sporočila je Tuš drogerija.

Ne spreglejte