Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
8. 8. 2024,
22.03

Osveženo pred

2 uri, 20 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,00
služba pisarna stajling moda

Natisni članek

Četrtek, 8. 8. 2024, 22.03

2 uri, 20 minut

Poslovni stajlingi, ki vas bodo navdušili

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,00
Poslovne ženske | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Poslovni stajlingi za ženske igrajo ključno vlogo v sodobnem poslovnem svetu, kjer prvi vtis največ šteje. Pravilna izbira oblačil izraža profesionalnost, samozavest in spoštovanje do delovnega okolja. V nadaljevanju vam razkrijemo nekaj kosov, ki vam bodo prišli prav za vsak poslovni dan, ne glede na to, ali gre za formalne sestanke ali vsakodnevno delo v pisarni.

Formalne, a udobne ohlapne hlače

Izberite ohlapne hlače v nevtralnih barvah, črne ali temno modre. Kombinirate jih lahko na zelo preprost način. Dodajte oprijeto majico iz udobnega materiala in vaš službeni stajling je končan. Preprosto, kajne? Za dodatek bo poskrbel ohlapen suknjič, kombinirate lahko recimo belo in črno, belo in bež ali pa temno modro in belo. 

Fotogalerija
1
 / 5

Preprosta bela srajca

Srajce so nepogrešljiv kos v vsaki omari. Primerne so za v službo, za na plažo ali pa za sproščen stajling. V poslovnem okolju jih lahko kombinirate na maxi krila ali ohlapne hlače, ki smo jih že zgoraj omenili. Sprednji del zatlačite v hlače, medtem ko zadnjega pustite. Tako bo vaš stajling preprost, a še vedno eleganten. 

Fotogalerija
1
 / 3

Črna dolga obleka

Dolge obleke so zares priročne, še posebej v vročih dneh. Poskrbijo za ženstven in prefinjen videz ter posledično dobro počutje. 

Fotogalerija
1
 / 4

Maxi krilo

V vaši formalni omari vsekakor ne sme manjkati maxi krilo, ki ga boste lahko kombinirali na najrazličnejše načine. Izberite belega in črnega, saj sta to barvi, ki se podata na veliko drugih kosov. Belega lahko kombinirate tudi k bolj živim barvam, medtem ko črnemu dodajte belo ali pa kar črno barvo.

Fotogalerija
1
 / 4

Ohlapen suknjič

Ko se poletje konča, se odpre omara toplejših kosov oblačil. Suknjiči so vsekakor priročni v poslovnem okolju, saj vas grejejo, hkrati pa vaš stajling povzdignejo še stopničko višje. 

Fotogalerija
1
 / 3

Preberite še:

Jelena Đoković
Trendi Izbranka Novaka Đokovića v Parizu pritegnila pozornost
obleke
Trendi Obleke za na plažo, ki bodo pritegnile pozornost
oblačila
Trendi Telovniki so letošnji modni hit
Ne spreglejte