Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
26. 7. 2024,
12.32

Osveženo pred

3 ure, 51 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,21
moda Uživajmo poletje Uživajmo poletje plaža obleke

Natisni članek

Petek, 26. 7. 2024, 12.32

3 ure, 51 minut

Obleke za na plažo, ki bodo pritegnile pozornost

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,21
obleke | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Sezona morja se je že začela. Nekateri ste že izkoristili sončne žarke, drugi jih še boste. Še preden pa se odpravite, ne pozabite s seboj vzeti lahkotnih oblačil, ki bodo primerna za vroče dni. V nadaljevanju vam razkrijemo, kjer lahko kupite najlepše obleke za na plažo, ki bodo videti izvrstno, hkrati pa bodo udobne.

Pletene dolge obleke

Poletne pletene obleke so vedno dobra izbira, saj jih lahko kombinirate na večerne in tudi dnevne stajlinge. Odlično se obnesejo tudi čez kopalke, zato vam bodo na plaži brez dvoma prišle prav. 

Fotogalerija
1
 / 6

Lanene obleke

Oblačila iz lanenega materiala so za poletje obvezen del vaše garderobne omare. Veljajo za lahkotne kose, ki so v vročih dneh še posebej priljubljeni. Tudi obleko lahko izberete iz takšnega materiala, zato ne odlašajte z nakupom.

Fotogalerija
1
 / 4

Prosojne obleke

Letos je eden izmed večjih trendov prosojen material. Odlično ga lahko vključite v svoje stajlinge, sploh če ga kombinirate na kopalke. Izberite na primer lahkotno maxi obleko v črni barvi, pod katero oblecite črne kopalke. Za dodatek bo poskrbel nakit v zlatih odtenkih. S seboj pa ne pozabite vzeti tudi cekarja.

Fotogalerija
1
 / 6

Kratke obleke

Za vse tiste, ki so vam krajše obleke bolj pri srcu. Letos so priljubljene široke kratke obleke z zaključkom na balon. Zelo preprosto jih je kombinirati, zato lahko k njim dodate vse mogoče.

Fotogalerija
1
 / 4

Krila

Dolga krila so poletni trend, še posebej v živih barvah ali pa iz prosojnega materiala. Za na plažo jih kombinirajte s kopalkami. Izberite na primer rumeno krilo in rumene ali bele kopalke. 

Fotogalerija
1
 / 4

Preberite še:

obleke
Trendi Tudi to poletje ne pozabite na črte
Krila
Trendi Kako kombinirati dolga krila in prevelike majice?
Severina
Trendi Oblecite se kot Severina
Ne spreglejte