SiolNET. Trendi Moda
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Poglejte Kajine trepalnice po 30 dneh uporabe seruma!

Oglasno sporočilo

V kolikor niste zadovoljni z dolžino in gostoto vaših naravnih trepalnic, hkrati pa vam niso všeč umetne, se rešitev za vaš zapeljiv pogled skriva v serumu za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash. Na slednjega prisegajo že številne uporabnice, med njimi pa je tudi Kaja Jeromel, ki ga je 30 dni brezplačno testirala.

Naravni stimulator za rast, gostoto in krepitev trepalnic Lux-Factor Eyelash je enostaven za uporabo, deluje pa že v dveh do štirih tednih. Z redno uporabo lahko dosežete tudi do 25 % daljše trepalnice, serum pa prav tako preprečuje lomljenje in izpadanje vaših naravnih trepalnic.

Kaja Jeromel o svoji izkušnji s serumom Lux-Factor Eyelash

"Takoj, ko sem odprla paket, sem ugotovila, da ima proizvod odličen aplikator in da je super pakiran. Najbolj sem se bala prvega nanašanja, saj me je skrbelo, da bo dražil moje oči, ali pa me bodo le-te srbele, se solzile ali karkoli podobnega. Že pri prvem nanosu sem ugotovila, da moje oči serum izjemno dobro prenašajo in to je 4-tedensko testiranje le potrdilo.

Glede samega nanašanja menim, da je serum izjemno preprost za uporabo, saj je aplikator mehak in tanek, zato serum z lahkoto naneseš na zgornji/spodnji rob trepalnic.Izdelek sem nanašala vsako jutro in vsak večer, saj sem se res veselila rezultata po 4 tednih testiranja. Zjutraj, ko sem umila obraz, sem serum nanesla in si med tem umila zobe, nato pa pričela z nanašanjem make upa. Všeč mi je tudi dejstvo, da lahko serum uporabljaš sočasno z ostalimi ličili in tako vedno izgledaš urejeno.

Kajine trepalnice pred uporabo seruma Lux-Factor Eyelash. | Foto: Kajine trepalnice pred uporabo seruma Lux-Factor Eyelash. Že po prvem tednu testiranja sem opazila odlične rezultate. Vsak teden sem komaj čakala, da fotografiram svoje trepalnice in jih primerjam s fotografijo pred testiranjem. Po 4 tednih testiranja pa sem nad svojimi trepalnicami noro navdušena. Že 4-krat v zadnjem tednu sem doživela, da so me ljudje spraševali, če sem šla na refill trepalnic in ali imam umetne. Že nenamazane izgledajo dolge in tako nisem več obsedena s tem, da bi jih vsak dan mazala z maskaro."

Kajine trepalnice 30 dneh uporabe seruma Lux-Factor Eyelash.  | Foto: Kajine trepalnice 30 dneh uporabe seruma Lux-Factor Eyelash.

"Vedno sem imela kratke trepalnice, na njih nanašala po 5 maskar hkrati, zjutraj pa za vihanje in mazanje trepalnic porabila 10 do 20 minut. Zdaj maskare niti ne potrebujem, da so trepalnice videti dolge. V primeru, da nanašam maskaro, pa mi to vzame mogoče minutko ali še manj in rezultat je veliko boljši. Moje trepalnice so neprimerljivo daljše kot pred testiranjem, prav tako pa veliko bolj goste. Zelo zadovoljna!"

Bi želeli tudi vi podaljšati svoje naravne trepalnice?

Na spletni strani Lux-Factor.com ali preko telefonske številke 01 777 41 07 lahko serum Lux-Factor Eyelash že danes naročite s kar 30-dnevno GARANCIJO, kar pomeni, da lahko izdelek, v kolikor vam ne bi ustrezal, v roku 30 dneh od prejetja paketa tudi vrnete in se vam vrne denar.

NE PREZRITE ŠE SUPER POPUSTA!

Vse do konca leta lahko serum za rast trepalnic s kodo SIOL15 naročite kar 15 % ceneje!

 

delitve: 60
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin