Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
18. 5. 2013,
7.46

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sarah Jessica Parker Eva Longoria

Sobota, 18. 5. 2013, 7.46

8 let

Oblecite se kot zvezdnica iz serije

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Predstavljamo vam štiri najbolj modne ženske like s televizijskih zaslonov, ki navdušujejo s svojim edinstvenim slogom in polno omaro garderobe.

Kolikokrat ženske gledamo film ali serijo in hkrati vzdihujemo, saj bi dale vse na svetu, da bi imele le polovico oblek, ki jih ima naša najljubša zvezdnica. Ponujamo vam nekaj primerov, kaj obleči, da boste videti kot nekatere najbolj priljubljene modne ikone z malih zaslonov.

Carrie Bradshaw (Seks v mestu) Ena in edina – Carrie Bradshaw. Televizijski lik iz serije Seks v mestu, ki jo igra Sarah Jessica Parker. Carrie je postala najpomembnejša televizijska modna ikona in zaradi te vloge tudi Sarah Jessica Parker obožuje modo in se ne boji tvegati z novimi in drugačnimi modnimi kosi. V galeriji si lahko ogledate cenejšo različico tega, kar bi danes oblekla Carrie. Če pa si lahko privoščite, vam ne smejo uiti sandali Manola Blahnika v katerikoli barvi, katerekoli oblike.

Jessica Day (Novo dekle) Malce čudaška Jess, ki rada poje in poučuje otroke, na tem svetu vidi le dobre stvari. Njen slog je prav poseben, saj obožuje krila, pikčaste vzorce in obroče za lase. Njeni glavni modni dodatki so velika črna očala in dolgi valoviti lasje s frufrujem. Igralka Zooey Deschanel pravi, da imata z likom, ki ga igra v priljubljeni humoristični seriji Novo dekle, zelo podoben slog.

Blair Waldorf (Opravljivka) Razvajenka iz New Yorka, ki je bila v srednji šoli glavna, zato so se vsi morali držati njenih pravil in prenašati njene muhe, je zaljubljena v elegantno modo in Chucka Bassa, moško različico sebe. Rada ima plašče, krila do kolen, obroče za lase, srajčke in suknjiče. Pod vsem tem se nujno skriva seksi črno perilo.

Gabrielle Solis (Razočarane gospodinje) Žepna izvedba tiste ženske, ki je vedno urejena, nima dlake na jeziku in obožuje modo. Obožuje mini oblekice, dekolteje, svetle barve in čevlje z vrtoglavo peto. Njen najljubši modni dodatek so čevlji, morda torbica, najraje pa ima hitre avtomobile.

Ne spreglejte