Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
25. 2. 2023,
8.00

Osveženo pred

1 leto, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

Anna Faris Eugenio Derbez Eva Longoria

Sobota, 25. 2. 2023, 8.00

1 leto, 1 mesec

Igralka je do te vloge prišla po trnovi poti, čeprav bi ji lahko pomagal mož

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02
Eva Longoria | Foto promocijsko gradivo

Foto: promocijsko gradivo

Nocoj si boste na Planetu lahko ob 21.30 ogledali romantično komedijo Moj lažni mož (Overboard). V njej bo v glavni vlogi poleg Eugenia Derbeza in Anne Faris zaigrala Eva Longoria, ki je razkrila, da se je za pridobitev vloge morala izjemno potruditi, čeprav je njen mož financiral snemanje filma.

V svoji igralski karieri si je Eva Longoria vedno želela sodelovati z igralko Anno Faris. Sanje so se ji uresničile v filmu Moj lažni mož (Overboard), ki si ga boste danes lahko ogledali na Planetu. Evina pot do vloge sicer ni bila posuta z rožicami. "Za to vlogo sem se morala boriti. Več kot 5.000-krat sem se morala sestati s pisci scenarija in režiserji. Vsem sem vsakokrat pojasnila, da so moje večne sanje, da bi enkrat lahko igrala z Anno Faris, in da mi oni to onemogočajo," je priznala Eva.

Za nameček je igralka razkrila, da je njen mož José Bastón financiral snemanje filma. Eva je to izvedela z zamudo in posledično je bilo to zanjo veliko presenečenje. Igralka je priznala, da se je na račun tega tudi pošalila: "Rekla sem mu, zakaj za vraga moram hoditi na avdicije, če pa mi vlogo lahko priskrbi on." Eva je nazadnje čez en teden le dobila vlogo, čeprav njen mož ni posredoval, izjemno pa je bila navdušena nad sodelovanjem z Anno. Razkrila je, da je bila to ena njenih najljubših vlog, ki jih je odigrala v karieri.

Milijonar
Planet TV Milijonar na Planetu odslej ob sobotah

Filmska zgodba  Moj lažni mož (Overboard) sicer govori o razvajenem bogatašu in lastniku jahte, ki pade z ladje in po izgubi spomina postane tarča svoje nekdanje delavke. Leonardo, sebični bogati plejboj, pade z jahte in se zbudi v bolnišnici brez spomina. Ko njegova nekdanja delavka izve za nesrečo, se mu odloči maščevati in ga prepriča, da je njen mož. Kot materi samohranilki s tremi otroki bi ji pomoč okoli hiše vsekakor prišla prav. Kmalu pa ta bogataš dela tisto, česar ni še nikoli prej. Čeprav mu je sprva težko, se Leo na koncu le prilagodi in vzljubi svoje "novo" življenje.

Romantično komedijo Moj lažni mož (Overboard) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 21.30! Pred tem pa si lahko ob 20. uri ogledate še epizodo priljubljenega kviza Milijonar! Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Kolo sreče
Planet TV Priljubljena igralka ekskluzivno razkrila, da ni več samska #video
Kolo sreče
Planet TV Neprijeten zaplet znanega Slovenca, ki vas bo zagotovo nasmejal #video
Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Glavno ženinovo vprašanje pred poroko je bilo: Ali zna …?

 

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte