Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sreda,
10. 10. 2018,
11.33

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,80

Natisni članek

rdeča preproga nagrade American Music Awards

Sreda, 10. 10. 2018, 11.33

5 let, 6 mesecev

Noč, ko so si zvezdnice spet privoščile dramatičnost #foto

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,80
american music awards | Cardi B zna pritegniti pozornost. | Foto Getty Images

Cardi B zna pritegniti pozornost.

Foto: Getty Images

Podelitev nagrad American Music Awards je še ena priložnost, ko lahko zvezdniki izrazijo svojo najbolj divjo plat, pri čemer jih zopet gleda vsa Amerika, če ne kar ves svet.

Sinoči so v Los Angelesu podelili nagrade American Music Awards (AMA) za dosežke v glasbeni industriji v zadnjem letu. Velika zmagovalka večera je bila ameriška ljubljenka Taylor Swift, ki je osvojila štiri kipce: za najboljšo izvajalko leta, za najboljšo pop/rock izvajalko, za najboljši pop/rock album leta ter za najboljšo turnejo leta.

S sinočnjimi nagradami je Taylor podrla rekord in postala največkrat nagrajena ženska izvajalka z največ nagradami AMA. Zdaj jih ima skupno 23.

Taylor je sinoči postala rekorderka z nagradami AMA. | Foto: Getty Images Taylor je sinoči postala rekorderka z nagradami AMA. Foto: Getty Images

Kdo je "zmagal" na rdeči preprogi?

Največ drznosti si je ponovno upala raperka Cardi B, ki je za to priložnost oblekla rožnato toaleto modne hiše Dolce & Gabbana, v kombinaciji s cvetličnim naglavnim okrasjem, zaradi česar so jo mnogi označili za "hodeči šopek".

Nekateri pravijo, da je bila v kreaciji Dolce & Gabbana kot šopek na dveh nogah. | Foto: Getty Images Nekateri pravijo, da je bila v kreaciji Dolce & Gabbana kot šopek na dveh nogah. Foto: Getty Images

Poleg nje se je ta večer govorilo tudi o Jennifer Lopez, odeti v žareče rožnato kreacijo znamke Georges Chakra s prosojnim ogrinjalom, ki ga je dramatično razkrivala med poziranjem fotografom.

Jennifer Lopez je sprva dajala vtis, da nosi čisto običajno toaleto ... | Foto: Getty Images Jennifer Lopez je sprva dajala vtis, da nosi čisto običajno toaleto ... Foto: Getty Images

... nato pa jo je razgrnila. | Foto: Getty Images ... nato pa jo je razgrnila. Foto: Getty Images

Presenetila je tudi - sicer vedno malce umirjena - Taylor Swift. Tokrat oblečena v mini svetlečo obleko Balmain z dolgimi rokavi in ujemajočimi škornji nad koleni. Z opravo je požela pozitivne kritike, pri čemer so jo modni poznavalci označili kar za futuristično vesoljsko princeso. S to kombinacijo je pokazala, da tudi njej pristaja kanček drznosti.

Taylor je presenetila z drzno kreacijo Balmain. | Foto: Getty Images Taylor je presenetila z drzno kreacijo Balmain. Foto: Getty Images

Preverite še nekaj drugih drznih oprav na letošnjih rdečih preprogah:

Jenifer Lewis
Trendi Z Nikejevim puloverjem na rdeči preprogi poslala jasno sporočilo #foto
Met Gala
Trendi Rihanna na najslavnejšo rdečo preprogo prišla kot papež #foto #video
Ne spreglejte