Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
5. 6. 2022,
23.00

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

oblačila moda HalfPrice PR članek

Nedelja, 5. 6. 2022, 23.00

1 leto, 10 mesecev

Največja slovenska prodajalna HalfPrice je že odprta

Oglasno sporočilo

HalfPrice je priljubljeno mesto za lovce na ugodne cene, ki ponuja pestro izbiro znanih blagovnih znamk z vsega sveta. Prodajalna z neverjetno znižanimi cenami se je v glavnem mestu Slovenije, natančneje v nakupovalnem centru CityPark v Ljubljani, odprla 9. junija. Skoraj eno leto od ustanovitve ima veriga HalfPrice več kot 50 dobro založenih prodajaln, uspešno spletno trgovino, prisotna pa je na šestih tujih trgih.

Halfprice_3 | Foto:

HalfPrice je sodoben koncept prodajalne v cenovnem segmentu, ki ponuja široko paleto priljubljenih blagovnih znamk po privlačnih cenah, vključno z oblačili, obutvijo, dodatki, kozmetiko, igračami in izdelki za dom.

"V začetku maja smo praznovali prvo obletnico našega koncepta HalfPrice. V kratkem času je dobil močno priznanje, pa tudi spoštovanje strank v vsaki od držav, kjer je bil predstavljen. Zdaj odpiramo drugo, največjo prodajalno HalfPrice v Sloveniji, natančneje v CityParku Ljubljana. Strategija skupine CCC je do leta 2025 odpreti približno 250 prodajaln HalfPrice. Smo že na dobri poti do tega cilja," pravi Martina Perić, vodja trženja pri HalfPrice.

Halfprice_4 | Foto:

Nova največja prodajalna HalfPrice s površino več kot 2.400 kvadratnih metrov se razprostira v dveh etažah, pritličju in prvem nadstropju. Gre za sodoben koncept prodajalne, ki ga je razvil CCC v off-price segmentu. Ta ponuja široko paleto izdelkov s popusti do 80 odstotkov. Ponudba obsega oblačila, obutev, modne dodatke, kozmetiko, hrano, igrače in dodatke za dom.

Ponudba izdelkov v prodajalnah HalfPrice se nenehno posodablja in zelo hitro spreminja. Značilnost naše verige je, da je veliko izdelkov na voljo samo v enem kosu, zato priporočamo redne obiske naših prodajaln HalfPrice. Trudimo se, da je naša ponudba čim bolj privlačna in raznolika. Upamo, da bo naš koncept pomagal osvojiti srca slovenskih lovcev na popuste.

Halfprice_2 | Foto:

Pridi in uživaj v nakupih več kot tisoč najboljših blagovnih znamk po izjemnih cenah!
Zdaj lahko obiščeš kar dve prodajalni HalfPrice v Ljubljani - CityPark in Supernova Rudnik.

Za več informacij o HalfPrice obiščite www.halfprice.eu.

Naročnik oglasnega sporočila je HalfPrice.

Ne spreglejte