Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 8. 2014,
10.48

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

MTV spodnje perilo

Ponedeljek, 25. 8. 2014, 10.48

8 let

Nagrade MTV: Rdeča preproga brez spodnjega perila

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Na letošnji rdeči preprogi MTV-jevih nagrad ni bilo posebnih oprav, ki bi požele ogorčenje javnosti, je bilo pa veliko oblek, ki so jasno pokazale, da zvezdnice pod njimi nimajo spodnjega perila.

Če je Miley Cyrus lani šokirala z nastopom in modno opravo, je letos, kot kaže, zamenjala stilista in prišla primerno oblečena. Usnjene hlače z visokim pasom je kombinirala s topom, ki je pokrival njene prsi. Taylor Swift je bila malce bolj provokativna. Za nastop je oblekla plesni dres modne oblikovalke Mary Kantrantzou, v katerem je razkazovala svoje dolge noge.

Amber Rose je bila tista, ki je poskrbela za vau učinek, saj je prišla v opravi, ki bi ji težko sploh rekli obleka. Bilo je le nekaj zvezanih verižic, ki so pokrivale njene najintimnejše dele.

Jennifer Lopez je sijala v bleščeči obleki kovinske barve, ki je krasno razkazovala njen raven trebuh in trenirane noge ter poletno barvo.

Kim Kardashian rada kaže svoj dekolte in tudi tokrat ni bilo drugače. V nasprotju s svojimi prejšnjimi stajlingi se je tokrat odločila, da ne bo imela tako močnega mejkapa, in šorirala tudi s tem. Bi bilo pa vseeno bolje, če bi nosila kakšen pripomoček ali kar modrček, ki bi držal njene polne prsi. Njeni polsestri Kendall in Kylie sta se odločili za bolj zakrito črno obleko.

Posebej opazna je bila Katy Perry, ki se je odločila, da bo s svojim spremljevalcem Riffom Raffom posnemala Bitney in Justina pred trinajstimi leti, ko sta na podelitev nagrad prišla v ujemajočih se oblekah iz džinsa.

Brez spodnjega perila na rdeči preprogi je bila tudi nagrajenka Beyonce. V črni čipkasti obleki libanonskega oblikovalca Nicolasa Jebrana je pokazala, da lahko vse zasenči ne samo na odru, ampak tudi na rdeči preprogi. Gwen Stefani ponavadi blesti na rdeči preprogi, vendar tokrat ni bilo tako. V rožnato-črni obleki svoje modne znamke L.A.M.B. je bila opazna, ampak ne ravno navdušujoča.

In še dve Riti, ki sta se odločila, da se bosta poskusili sprehoditi brez perila. Rita Ora in Rita Volk.

Ne spreglejte