Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
27. 2. 2018,
7.17

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Ilirija

Natisni članek

Mending Infusion nega las Moroccanoil advertorial

Torek, 27. 2. 2018, 7.17

2 meseca, 2 tedna

Na takšen način si najbolj uničujete lase

Vsebino omogoča Ilirija

Za lepe in zdrave lase lahko veliko naredimo sami – s pravo nego, vsakodnevno rutino in izbiro pravih izdelkov.

Nega las | Foto:

Nega las ni tako preprosta, kot je morda videti na prvi pogled. Rezultat so suhi, poškodovani lasje brez pravega leska. Največje napake, ki jih delamo pri vsakdanji negi, so večinoma povezane z našimi navadami, ki so pogosto posledica pretirane nege in uporabe agresivnih izdelkov, ki lase uničujejo, namesto da bi jih negovali.

Preverite, katere so najpogostejše napake, ki se jih morate v prihodnosti izogniti.

#Ne umivajte jih prepogosto

Vsakodnevna uporaba šampona je škodljiva, lase poškoduje in jih šibi. Dovolj bo, če boste lase temeljito umili dvakrat ali trikrat na teden.

#Pravilno umivanje

Pomembno je tudi, kako se lotite umivanja las. Pred nanosom šampona lase dobro speremo, voda naj bo mlačna, nikakor pa ne prevroča. Šampon nanesemo nežno, vtremo ga z nežnimi gibi. Pomembno je, da šampon z las dobro speremo – bolje je pretiravati.

#Kam gre balzam?

Balzama, ki je ključni negovalni izdelek, nikoli ne nanesemo na lasišče, ampak samo na konice las. Pustimo ga delovati dve minuti in ga dobro speremo.

nega las | Foto:

#Napačno sušenje

Mokri lasje so bolj občutljivi in dovzetni za poškodbe. Prav zato je pomembno, da z njimi ravnamo čim bolj nežno. Z brisačo jih samo nežno otremo, nikakor pa z njo ne drgnemo ob lasišče.

#Sušenje na najvišji temperaturi

Mokre lase dobro prečešemo z glavnikom, nekaj minut počakamo, da se delno posušijo na zraku in jih šele potem začnemo sušiti s sušilnikom za lase, vendar nikakor ne na najvišji temperaturi. Z nižjo temperaturo boste namreč povzročili manj škode in tako svojim lasem prihranili kar nekaj vročinskih šokov.

lasje, česanje, krtača | Foto:

#Česanje

Nimate časa in lase na hitro počešete že med odhodom v službo? Napaka! Vzemite si čas in lase večkrat na dan dobro prečešite s kakovostno krtačo. Tako boste spodbudili prekrvavitev lasišča, kar bo blagodejno vplivalo na rast las.

#Uporaba likalnika

Pričesko lahko z likalnikom oblikujete samo na opranih in suhih laseh. Nikoli ga ne uporabljajte na vlažnih laseh, saj tvegate poškodbe las. Prav tako ni priporočljivo, da ga uporabljate na umazanih laseh.

Mending Infusion | Foto: Prvo pravilo lepih las: nežno na vseh področjih

Naši lasje so krhki in občutljivi, zato je treba z njimi delati skrbno in nežno. Prav zato je pomembno, da izberete izdelke, ki bodo vaše lase negovali in jih hkrati ščitili pred zunanjimi vplivi. Potrebujete izdelek, ki bo vašim lasem kot kakšna vitaminska bomba povrnil izgubljeno vitalnost, jih poživil in jim povrnil tisti izgubljeni lesk. Blagovna znamka Moroccanoil® je prav s tem namenom iskala zmagovalno formulo in jo ustekleničila v izdelek Mending Infusion.

Mending Infusion je izjemen negovalni losjon, obogaten z vitamini in proteini kvinoje. Vaše lase bo nahranil in okrepil. Araganovo olje bo nežno pobožalo vaše lase, tudi tako, da bo zmanjšal vidne znake poškodb in razcepljenih konic. Zaradi aminokislin in antioksidantov bodo vaši lasje na dotik spet svilnati in lahki.

Samozavestno vkorakajte v svet

Lasje so spet sijoči, pričeske pa v popolni harmoniji z zadnjimi modnimi trendi. Pomlad je pred vrati, vstopite v novo obdobje s čisto svežo samozavestjo, ki jo bo opazila tudi okolica. Mending Infusion je izdelek, zaradi katerega bo vaša pomlad polna svežega stila.

Moroccanoil izdelke za čudovit videz vaših las

Moroccanoil® ponuja inovativne, preproste za uporabo in rezultatsko uspešne formule, ki dramatično spremenijo vse vrste in tipe las v lepe, zdrave in naravno sijoče.

Morocconoil | Foto:

Izdelki Moroccanoil ® so stalnica v zaodrjih vseh večjih svetovnih modnih revij. Nenehno jih uporabljajo najboljši stilisti pri snemanju naslovnic, modnih editorialov in drugih uredniških prispevkov najuglednejših revij, Moroccanoil ® pa je prisoten tudi na največjih dogodkih filmskega in glasbenega sveta, kot so podelitve oskarjev, zlatih globusov, grammyjev, MTV-nagrad …

Vonj in ekskluzivno Moroccanoil ® modro in oranžno pakiranje je navdihnilo Sredozemlje. Prepoznaven vonj Moroccanoil ® je lepih, prefinjenih odtenkov in pomirja čute.

Ne spreglejte