SiolNET. Trendi Moda
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na obisku pri mis športa (foto)

2

termometer

 | Foto:
V enem od ljubljanskih fitnesov smo obiskali finalistke lepotnega tekmovanja Miss športa 2014 in ugotovili, da se dekleta že pospešeno pripravljajo na finalno prireditev.

Lepotno tekmovanje Miss športa 2014 bo v drugi polovici aprila na slovensko lepotno nebo izstrelilo novo zvezdo, novo mis športa, ki bo nadomestila lepotičko Klaro Krošelj. "Leto, ki je skoraj za mano, je bilo res lepo. Potrebno je bilo kar nekaj usklajevanja, da mi je uspelo izpolniti vse obveznosti in jih uskladiti s svojim športom, a v tem je konec koncev tudi bistvo mis športa, kajne?" se je zasmejala simpatična Klara, ki so ji ob prihodu morebitne naslednice namenile bučen aplavz.

V prijetnem vzdušju so lepotice z vseh koncev Slovenije – vse se aktivno ukvarjajo s športom – najprej pridno vadile koreografijo, ki jo bodo v končni obliki pokazale na finalni prireditvi. Ob našem obisku sta jih čakala tudi prvo pomerjanje čevljev in merjenje za večerne obleke, ki jih bodo nosile na tekmovanju. Vse tisto, kar nam je uspelo ujeti na prvem uradnem druženju bodočih misic, si lahko ogledate tudi v fotogaleriji.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin