Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 1. 2017,
7.19

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Beko

Natisni članek

advertorial modni nasvet fitnes Beko pralni stroj športna oblačila

Ponedeljek, 23. 1. 2017, 7.19

2 meseca

Modni namig: v slogu tudi na treningu

Vsebino omogoča Beko
Trening | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Potrebujete dodatno motivacijo za uresničitev svojih športnih novoletnih zaobljub? Kaj ko bi poiskali malo spodbude v modnih trendih?

Novi komplet za vadbo pomeni tudi nov začetek v vaši novi rekreativni karieri. Bodite malo drzni in se tako tudi med treningom prepustite modnim navdihom. Naj vas pri vadbi žene nova energija, ki jo bodo motivirale močne barve na vaših oblačilih.

Opustite črnino: oblecite se v barve!

Oblačila za trening | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Ko boste izbrali oblačila za treninge, pazite, da ne boste zapadli v dolgočasno črnino. Izberite vsaj en kos, ki bo nekoliko poživil vaš stajling in ki vas bo hkrati napolnil z energijo. Pri ženskah še vedno prevladujejo bolj rožnati in vijoličasti toni, ki so v kombinaciji s sivo ali črno zadetek v polno.

Oblačila za trening | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock Dame si lahko privoščijo še malo več modne predrznosti: cvetlični vzorci in, zakaj pa ne, vrnitev v osemdeseta s trakom za na glavo in ujemajočimi gamašami.
Naj legendarna Jane Fonda postane vaša nova modna muza.

Moškim tudi v letošnji sezoni priporočamo črno v kombinaciji z neonskimi odtenki zelene ali rumene, zelo priljubljena je tudi svetlomodra. Ne pozabite na čim bolj pisane športne copate, ki morajo biti v barvni harmoniji z majico.

Oblačila za trening | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Materiali: ne kupujte samo z očmi

Ko boste izbirali svoj novi komplet za trening, bodite pozorni tudi na materiale. Izberite udobna, predvsem pa zračna oblačila, ki bodo poskrbela za učinkovito odvajanje potu.

Oblačila ne smejo biti pretesna, da vas med treningom ne bodo ovirala, izogibajte se težkih in gumijastih materialov, bodite pozorni na sam kroj, da vas morebitni šivi ne bodo žulili in vam tako onemogočili sproščene ure treninga.

Večna dilema: kako oprati športna oblačila?

Ko boste enkrat ujeli val aktivnega življenja, ne boste znali več odnehati. To je odlično za vaše telo in dobro počutje, vendar pomeni tudi veliko pranja in čiščenja vaših prepotenih oblačil, seveda s tveganjem, da se bodo oblačila s pogostim pranjem obrabila ali celo poškodovala.

Pralni stroji Beko s svojim programom za pranje športnih oblačil ponujajo odlično rešitev.  | Foto: Pralni stroji Beko s svojim programom za pranje športnih oblačil ponujajo odlično rešitev.

Pralni stroji Beko s svojim programom za pranje športnih oblačil ponujajo odlično rešitev. Program je zasnovan tako, da se oblačila v bobnu obračajo manj pogosto, kar pomeni tudi manj trenja, s tem pa se ohranjajo vodoodporne lastnosti oblačil in njihova zračnost do dvakrat dlje kot pri pranju z običajnimi programi.

Pametni pralni stroj, ki prepozna tkanino in določi program

Če ste med tistimi, ki jim razvrščanje perila in iskanje posebnih programov ni preveč pri srcu, je program za samodejno pranje vaš največji zaveznik. Program s pomočjo pametnih senzorjev zazna količino in vrsto vstavljenega perila ter samodejno določi najboljše parametre pranja, medtem pa se sami lahko v miru posvečate drugim opravkom ali vam zabavnejšim stvarem.

 

Ne spreglejte