Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
19. 10. 2024,
19.15

Osveženo pred

2 uri, 18 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,11

Natisni članek

Natisni članek

modni dodatek zima jesen trend ruta

Sobota, 19. 10. 2024, 19.15

2 uri, 18 minut

Modni dodatek, ki ostaja v trendu tudi letošnjo jesen

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,11
Moda | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Jesenski dnevi prinašajo veliko novih trendov. Eden izmed trendov, ki se že dalj časa ohranjajo, je kos, ki popestri čisto vsak stajling. Rute, ki so poleti še posebej izstopale, bodo blestele tudi v hladnejšem delu leta. V nadaljevanju tega članka vam razkrijemo, kako jih lahko nosite letos jeseni in pozimi. 

Ruta na glavi za klasično eleganco

Rutke so odličen način, da zaščitite lase pred vetrom ali dežjem, hkrati pa dodajo prefinjen pridih vašemu videzu. Lahko jo zavežete okoli glave, v stilu turbanov ali pa jo nosite klasično, zavezano pod brado.

Ruta čez kapo s ščitnikom poskrbi za moderen videz

Če ste ljubiteljica bolj urbanega videza, poskusite kombinirati ruto in kapo s ščitnikom. Ruta se lahko zaveže čez kapo v bolj ohlapen vozel ali pa jo prepustite, da prosto pada čez ramena. To je odličen način, da združite športno in trendovsko estetiko, obenem pa zaščitite svojo glavo pred hladnim vremenom.

Ruta okoli vratu 

Najbolj klasičen način nošenja rute je zagotovo okoli vratu. Za to jesen izberite mehke, volnene ali kašmirne rute, ki bodo poskrbele za toplino. Lahko se odločite tudi za bolj ohlapen in sproščen videz, pri katerem ruta samo nežno pade preko ramen.

Ruta kot dodatek torbici 

Manj očiten, a zelo eleganten način nošenja rute je, da jo zavežete na svojo torbico. Lahko okoli ročaja ali pa jo pustite, da prosto visi z roba torbe. To je odličen način, da v svoj vsakdanji videz vnesete nekaj barve in teksture. Ne pozabite izbrati rute, ki bo barvno usklajena z vašimi oblačili ali torbico.

Preberite še:

jope
Trendi Prihaja čas pletenin. Kje najdete najlepše?
Lila Moss
Trendi Kako očarati kot hči legendarne manekenke
Stajling, Moda
Trendi Našli smo odličen jesenski stajling za na fakulteto
Ne spreglejte