Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
21. 6. 2024,
11.14

Osveženo pred

6 dni, 9 ur

Oglasno sporočilo

Natisni članek

noad plešavost Izpadanje las lasje PR članek

Petek, 21. 6. 2024, 11.14

6 dni, 9 ur

Kar 99 odstotkov las ponovno zraste!

Metoda, ki obnovi lase v 21 dneh in je primerna za vsakogar

Oglasno sporočilo

Ali si je mogoče povrniti zdrave in močne lase v 21 dneh, brez presaditve, lasulje ali lepljenja umetnih pramenov? Seveda je. Na podlagi v nadaljevanju opisane metode si je že več kot 740 tisoč ljudi po svetu povrnilo bujne in močne lase. Kako?

01_SI | Foto: Grobally LLC Foto: Grobally LLC

JE TO ČUDEŽ ALI ZNANOST?

Znanost je uporabila čudež narave – združila je rastlinske snovi v pravih razmerjih, ki sprožijo proces oživljanja lasnih korenin. Zmotno je mišljenje, da zaradi dejavnikov, kot sta stres in prekomerna uporaba kemičnih substanc (agresivne barve za lase itd.), nimamo več možnosti, da bi imeli še kdaj bujne, goste in močne lase.

Lasni mešički so še vedno prisotni pod kožo in treba jih je le ponovno aktivirati in stimulirati. Ponovna aktivacija lasnih mešičkov je glavna naloga metode, ki jo je skupina evropskih znanstvenikov imenovala trihomatski neoaktivator.

Eden od znanstvenikov, profesor Martin S., pravi:

"Skupaj s sodelavci smo razvili metodo, ki prodre globoko v lasne mešičke na nanocelični ravni (tj. najmanjši ravni). Na ta način se trenutno neaktivne lasne korenine ponovno aktivirajo. Uspelo nam je odpraviti ovire, kot so:

  • genetska predispozicija (družinsko breme),
  • starost osebe, ki uporablja metodo,
  • težava, ki povzroča ali je že povzročila izpadanje las,
  • vidik časa, ki je minil od izpadanja las ter
  • tip las (poroznost, barva, tekstura).

Zaradi tega je metoda učinkovita v večini primerov, celo pri popolni plešavosti."

To potrjuje en od uporabnikov – Andrej R. (57 let), ki je izgubil že skoraj vse lase:

02_SI | Foto: Grobally LLC Foto: Grobally LLC

"Pravzaprav sem bil skoraj popolnoma plešast, imel sem le še nekaj las na temenu in ob straneh. Raje sem jih popolnoma obril, ker sem bil zaradi nošenja takšnega venca videti starejši. Poskušal sem različne načine, da bi pridobil nazaj svoje nekdaj močne in zdrave lase. Izkazalo se je, da so prešibki. Nato sem slišal za nov preparat, imenovan neoaktivator, in učinek je bil neverjeten. Po uporabi metode sem spet reden obiskovalec frizerskih salonov, saj potrebujem striženje vsaj enkrat na mesec."

NOVA METODA VSAKOMUR OMOGOČA ZDRAVE IN MOČNE LASE

Med inovatorji metode je tudi prof. dr. Anica B., ki pojasnjuje, zakaj je ta metoda primerna prav za vsakogar:

"Med trichologi (strokovnjaki za lase) je naša metoda povzročila veliko razburjenje. Imenovali so jo REVOLUCIJA v boju proti plešavosti. In za to obstajajo neizpodbitni dokazi:

  • 1.310 laboratorijskih testov s pozitivnimi rezultati,
  • 740 tisoč žensk in moških po vsej Evropi, ki so metodo že uporabili,
  • 97,3-% ocene 10/10 lasje so zrasli tudi po nekaj desetletjih po plešavosti,
  • 21 dni to je čas, po katerem lasje začnejo vidno rasti nazaj.

Za nas je bilo najpomembnejše, da bi vsakdo, ki posega po trihomatskem neoaktivatorju, končno imel priložnost, da si povrne ali zgosti lase. Vemo, da obstajajo tudi druge metode, vendar niso tako učinkovite ali pa so zelo drage. Medtem ko je ta metoda preprosta za uporabo in njeni učinki niso le vidni, ampak jih lahko tudi občutite. Lasje so gostejši, močnejši in zdravi.

V samo 21 dneh se bodo na vsaki glavi pojavili novi lasje. Kar je tudi izjemno pomembno – LASJE BODO MOČNI IN ZDRAVI.

REVOLUCIJA, KI VAM OMOGOČA ZDRAVE, MOČNE IN GOSTE LASE

Trihomatski neoaktivator medsebojno deluje prek nanocelic, tj. posameznih atomov in molekul, ki prodrejo v lasne mešičke. En sam folikel vsebuje čebulico in njen koren. Primer iz narave: v zemlji je čebulica in iz nje raste drobnjak. Da iz čebulice zraste rastlina, mora biti zemlja rodovitna. In nato, da se rastlina ne izpuli že s samo nežnim potegom, mora imeti korenine, ki jo držijo v tleh. Podobno je s človeškimi lasmi.

03_SI | Foto: Grobally LLC Foto: Grobally LLC

Zato je neoaktivator metoda, ki naj bi dala lasni čebulici impulz za rast las, nato pa jih učinkovito pritrdila, da ne izpadejo. Ljudje, ki so preizkusili metodo, se strinjajo, da so novozrasli lasje močni, zdravi in gosti. To potrjuje tudi Lana K. (39 let):

04_SI | Foto: Grobally LLC Foto: Grobally LLC

"Nikoli nisem imela močnih las, toda po rojstvu drugega otroka se je začela tragedija. Dobesedno so mi lasje množično izpadali. Vsako ščetkanje in pranje je pomenilo, da sem imela vse manj las. Resno sem razmišljala, da bi si kupila lasuljo, vendar je za tako dostojno in naravno lasuljo treba odšteti ogromno denarja. Nisem si mogla tega privoščiti. Dobro je, da mi je sestra povedala, da obstaja takšna metoda. Zdaj imam tako lepe lase, ki jih v življenju še nikoli nisem imela. Poleg tega sem ta neoaktivator priporočila več prijateljem in popolnoma se strinjajo z mojim mnenjem."

ENKRAT NA DAN IN SAMO 30 SEKUND

Druga prednost metode trihomatskega neoaktivatorja je tudi preprostost njene uporabe:

  • enkrat na dan
  • 30-sekundna aplikacija

Ne bi moglo biti bolj preprosto. To traja manj časa kot pranje las s šamponom proti izpadanju las. Glede na to, da opisana metoda ne zahteva pretiranega truda in je dostopna vsakomur, je čas, da jo preizkusite tudi sami.

Kar je zelo pomembno – ta metoda je lahko dostopna, njen dnevni strošek je enak ceni ene kave. Poleg tega je trenutno na voljo po subvencionirani ceni.

Zakaj bi porabili denar za nevarne kemične pripravke, lasulje in podaljške, če si lahko v 21 dneh na naraven in cenovno več kot ugoden način povrnete in okrepite svoje lase?

Kdor si želi lepih, zdravih, močnih in sijočih las, naj čim prej uporabi trihomatski neoaktivator in dodatno izkoristi subvencijo, do katere je trenutno upravičen vsak prebivalec Slovenije.

Kliknite tukaj, da si povrnete in okrepite zdrave in sijoče lase v le 21 dneh>>>

Naročnik oglasnega sporočila je Grobally LLC.

Ne spreglejte