Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
7. 4. 2017,
13.50

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Mastercard

Foto: Jani Ugrin in Žiga Intihar

Natisni članek

advertorial modna revija lepota moda Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana Mastercard

Petek, 7. 4. 2017, 13.50

2 meseca

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana

TOP vizionarske kreacije domačih in tujih modnih ustvarjalcev

Vsebino omogoča Mastercard

Foto: Jani Ugrin in Žiga Intihar

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana je predstavil najnovejše kolekcije priznanih domačih in tujih oblikovalcev.

mercedes fashion week mastercard družabno | Foto:

Ljubljana se je s četrto izdajo Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana močno približala zgledom drugih evropskih prestolnic. Vrhunsko modno doživetje, polne tribune, mednarodna zasedba, visoki gostje in modne revije, sprejete s ovacijami občinstva, so pojmi, s katerimi se povezuje mednarodni premium teden mode MBFWLJ.

Več utrinkov z odprtja v fotogaleriji:

Fotogalerija
1 / 15

Peter Movrin, IVANMAN in Natasa Persuh so na uvodnem večeru s svojimi kreacijami razvneli občinstvo in potrdili svoj modni primat. S tem so zastavili tudi smer aprilske izdaje licenčnega tedna mode prestižne avtomobilske znamke.

Fotogalerija z modnih revij:

Fotogalerija
1 / 35

Drugi večer so bili na ogled Young @ Squat, Julija Kaja Hrovat, prejemnica lanske nagrade Mercedes-Benz Fashion Award, Milica Vukadinović, SUSNYARA, Draž, SOFIA NOGARD, Attelier Terra Urbana, AKULTURA.

MBFWLJ fashion week | Foto: Kaj se je dogajalo na #MBFWLJ, preverite na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat.  

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana je licenčni modni dogodek prestižne nemške avtomobilske znamke, ki v našo prestolnico prihaja dvakrat letno.

S svojimi kolekcijami so se predstavili Akultura, Cliche, Kaja Julija Hrovat (lanska prejemnica nagrade Mercedes-Benz Fashion Award), Mateja Benedetti, Marjeta Grošelj, Twins, Peter Movrin, Sens, Draž, Ivanman, JSP, Milica Vukadinovic, Natasa Persuh, Tanja Zorn, Sofia Nogard, Susnyara, Xenia Design ter Young @ Squat.

 

Mastercardovo neprecenljivo modno doživetje

Zmagovalka Martina Filej s sinom in stilistko Majo Bulc. | Foto: Zmagovalka Martina Filej s sinom in stilistko Majo Bulc.

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana je zagotovo dogodek, ki se je za vedno zapisal v spomin nagrajenke Mastercardove nagradne igre, ki je potekala v blagovnici Maxi ter izbranih prodajalnah Modiana.

mercedes fashion week mastercard družabno nagrajenka | Foto:

Zmagovalka Martina Filej je preživela čudovit uvodni večer v izjemni družbi umetnikov ličenja MUD, stilistov Mare dresura frizure, neprecenljivi občutek pa sta pričarala stajling blagovne znamke CLICHÉ ter usnjena torba ikone slovenskega modnega oblikovanja Marjete Grošelj.

Martina Filej si je iz prve vrste ogledala vse tri uvodne modne revije, se srečala z modnimi oblikovalci in izkusila udobje ter prestiž avtomobilov Mercedes-Benz.

mercedes fashion week mastercard | Foto:

Ne spreglejte