Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sreda,
18. 1. 2017,
4.07

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,83

Natisni članek

modni oblikovalec Ralph Lauren moda obleka Melania Trump

Sreda, 18. 1. 2017, 4.07

6 let, 6 mesecev

Melania Trump naj bi med Donaldovo prisego nosila obleko Ralpha Laurena

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,83
Melania Trump | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Petkova inavguracija novega predsednika ZDA bo pritegnila na milijone ljudi, ki bodo z zanimanjem opazovali tudi prihodnjo prvo damo Melanio Trump.

Melania Trump je že med predsedniško kampanjo dokazovala, da se zna obleči, da izbira odlične kreacije in da vsekakor ima žilico za modo. Tudi ob enem največjih dogodkov v ZDA zato marsikdo nestrpno pričakuje njeno tokratno opravo, ki jo bo izbrala.

Ameriški mediji pišejo, da bo oblekla kreacijo znamke Ralph Lauren. Za to znamko se je odločila tudi na dan, ko so njenega moža Donalda Trumpa izvolili za predsednika.

Njena modna izbira je od izvolitve Trumpa malce okrnjena, saj se je oglasilo veliko oblikovalcev, ki so izjavili, da nočejo oblačiti nove prve dame. Med njima sta bila tudi Tom Ford in Marc Jacobs, oblikovalka Sophie Theallet pa je o tem napisala celo javno pismo.

Bel pajac, ki ga je nosila na noč, ko so Donalda izvolili za predsednika, je bil znamke Ralph Lauren. | Foto: Getty Images Bel pajac, ki ga je nosila na noč, ko so Donalda izvolili za predsednika, je bil znamke Ralph Lauren. Foto: Getty Images

Ralph se zaveda, kaj mu lahko prinese inavguracija

A kot kaže, se je vsaj eden od njih malce ohladil. Ralph Lauren je bil namreč goreč zagovornik Donaldove nasprotnice Hillary Clinton in jo tudi oblačil, a kot kaže, je zaradi mode politiko postavil na stranski tir.

Ralph očitno ve, kaj dela, saj lahko njegova kreacija, če jo bo Melania med inavguracijo res nosila, močno vpliv na rast njegove znamke. Ko je Barack Obama pred osmimi leti prisegel kot predsednik, je Michelle nosila kreacijo oblikovalke Isabel Toledo, kar je njeno delo povzdignilo v nebo. Zagotovo bi to močno vplivalo na Ralphovo znamko (ali katero drugo, če se bo tako odločila), saj je imela Melania že med volilno kampanjo močan vpliv. Skoraj vsaka obleka, v kateri se je pojavila, je bila deležna ogromnega povpraševanja, velikokrat se je zgodilo tudi, da je bila že naslednji dan razprodana, ne glede na to, kako draga je bila.

Kreacija francoskega modnega oblikovalca Rolanda Moureta, ki stane vrtoglavih 1.800 evrov, je navdušila mnoge modne navdušenke. | Foto: Reuters Kreacija francoskega modnega oblikovalca Rolanda Moureta, ki stane vrtoglavih 1.800 evrov, je navdušila mnoge modne navdušenke. Foto: Reuters

Melania bo na inavguracijski dan nosila različne oprave, saj bo potekalo več dogodkov. A najpomembnejša je obleka, ki jo bo nosila v trenutku, ko bo Donald prisegel kot 45. predsednik ZDA.

Da je prva dama kot stranka zelo pomembna, se zaveda še kar nekaj drugih imen v modni industriji, na primer Calvin Klein, Tommy Hilfiger in Stefano Gabbana, soustanovitelj znamke Dolce & Gabbana. Tommy je celo poudaril, da modni oblikovalci ne bi smeli dopustiti takšnega vpliva politike.

Save

Ne spreglejte