Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
18. 5. 2021,
11.27

Osveženo pred

2 leti, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,09

Natisni članek

lepotno tekmovanje Mister Slovenije

Torek, 18. 5. 2021, 11.27

2 leti, 11 mesecev

Mister Slovenije 2021

Lenta najlepšega Slovenca je ponovno pripadla Primorcu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,09
Mister Slovenije | Sebastian Čufer je že četrti Primorec, ki je osvojil naziv mister Slovenije. | Foto Luka Brataševec

Sebastian Čufer je že četrti Primorec, ki je osvojil naziv mister Slovenije.

Foto: Luka Brataševec

Po letu premora zaradi pandemije covid-19 so končno okronali novega mistra Slovenije. To je postal 25-letni Sebastian Čufer iz Tolmina.

Projekt Mister Slovenije je končno doživel finalno dejanje izbora, ki se je odvilo leto pozneje, kot je bilo načrtovano. Naziv najlepšega Slovenca je osvojil Sebastian Čufer iz Tolmina, ki je priznal, da ga zmaga ni povsem presenetila. 

"Ne bom rekel, da je bila zmaga čisto nepričakovana, ker sem si jo zelo želel in vložil ves trud in energijo v ta projekt. So bili pa preostali kandidati tudi zelo dobri, zato je bila konkurenca zelo močna," je ob zmagi povedal Primorec, ki je nasledil Primorca Simona Blaževića. Ta je mister Slovenije postal leta 2019. Še pred njima pa sta to lento osvojila Primorca Majk Peroša (mister Slovenije 2017) in Mitja Nadižar (mister Slovenije 2014).

Sebastian je sicer velik ljubitelj športa in gibanja, najraje ima aktivnosti v naravi, izlete v hribe, tek in supanje na Soči. Ukvarja se z osebnim trenerstvom, veseli ga delo z ljudmi, njegovo delo pa ga osebno izpolnjuje, saj se je v njem resnično našel. Svojega dela ne jemlje kot tipične službe, ker v njem uživa vsak trenutek. 

Osmerica finalistov se je potegovala za dva naziva - poleg zmagovalnega še za lento mister Cosmo 2021. To je osvojil 23-letni Tadej Polajžer iz Šmarja - Sapa.

Letošnji mister Cosmo je postal Tadej Polajžer. | Foto: Luka Brataševec Letošnji mister Cosmo je postal Tadej Polajžer. Foto: Luka Brataševec

Izbor prvič potekal prek spleta

Zaradi pandemije je lanski izbor odpadel, letos pa so ga morali organizatorji zaradi strogega spoštovanja varnostnih ukrepov in priporočil NIJZ prestaviti na splet. To je predstavljalo dodaten izziv, a so v tem hitro videli dodatno priložnost predstaviti izbor širšemu občinstvu.

"To je bila ena od najzahtevnejših organizacij do zdaj. Tudi ko je bilo najhuje in smo želeli obupati ter dogodek popolnoma odpovedati, so nam fantje s svojo potrpežljivostjo, optimizmom, vzdržljivostjo in izjemnim prilagajanjem vlivali pogum, da smo nadaljevali projekt. Ne nazadnje je bil to tudi naš dolg oziroma zaobljuba fantom za ves njihov trud, trdo delo in čas, ki so ga vložili v projekt," je povedala Nina Uršič, organizatorka dogodka in lastnica licence Mister Slovenija.

Kandidati za mistra so se letos razkazovali prek spleta. | Foto: Luka Brataševec Kandidati za mistra so se letos razkazovali prek spleta. Foto: Luka Brataševec

Preberite tudi:

Matjaž Mavri Boncelj
Trendi "Včasih si nisem upal iti ven v rožnati srajci, ker me je skrbelo, kaj si bodo drugi mislili" #intervju
Nina Uršič
Trendi "Vsi bi imeli pričeske kot Ronaldo, mi pa imamo raje naravni videz"
Ne spreglejte