Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 6. 2012,
12.29

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

ocenili smo Versace Caitlyn Jenner Angelina Jolie

Petek, 8. 6. 2012, 12.29

7 let, 12 mesecev

Katera belo obleko nosi bolje: Caitlyn ali Angelina?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Enako belo obleko sta si izbrali dve rjavolaski, dve navdihujoči ženski: TV-zvezdnica Caitlyn Jenner in filmska igralka Angelina Jolie. Kateri pristaja bolje?

Na prvi pogled preprosta bela obleka svojo moč pokaže na pravi ženski. To dokazuje večerna obleka, ki so jo oblikovali v italijanski modni hiši Versace. Klasični kroj pristaja vsem starostim in vsem tipom postave, to pa dokazujeta tudi dve dami, ki sta ga izbrali ob različnih priložnostih.

Angelina v versaceju pokazala dekolte in noge Prva je belo obleko s podpisom Versace nosila oskarjevka Angelina Jolie, in sicer za premiero filma Turist pred petimi leti. Vitki Angelini, tedaj je bila stara 35 let, je obleka s strateško nagubanim blagom dodala nekaj navideznih oblin, sama pa je poudarila dolge noge – noga, ki kuka skozi visok razporek, je danes že njen zaščitni znak. Obleko je dopolnila z belimi salonarji, močnim ličenjem in uhani.

Bela kot simbol novega začetka za Caitlyn Enako obleko je pred kratkim nosila Caitlyn Jenner, 65-letna ameriška televizijska zvezdnica, ki je bila še pred nekaj meseci Bruce. Nekoč uspešen atlet, ki je pred skoraj 40 leti osvojil tudi olimpijsko zlato v mnogoboju, je po spremembi spola odprto spregovoril o svojem življenju in identitetni bitki. Zaradi svojega pozitivnega vzgleda in podiranja tabujev pa je Caitlyn na nedavni podelitvi športnih priznanj espy prejela nagrado za pogum.

V versaceju je bila Caitlyn videti izvrstno, za razliko od Angeline ni razkrivala prsi in nog, temveč bila bolj zadržana in elegantna. Lase je nosila spuščene, slovesnosti primerno pa je bilo tudi ličenje.

Čeprav je Angelina v belini osupljiva kot vedno, gre naš glas tokrat Caitlyn. Obleka ji namreč odlično pristaja, belino pa lahko v njenem primeru označimo tudi za nov začetek.

Ne spreglejte