SiolNET. Trendi Moda
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Kakšen Črni petek, v Deichmannu znižanja do 50 odstotkov trajajo ves teden!

Oglasno sporočilo

Vodilno evropsko podjetje za nakup kakovostne obutve za celotno družino v črnem tednu ponuja popuste vse do 50 odstotkov! V trgovinah Deichmann po vsej Sloveniji lahko poiščete vse, kar želite – od superg do pohodne obutve ter škornje in čevlje za posebne priložnosti.

Deichmann_DEI_LB_1255

Popusti v Deichmannu trajajo celoten črni teden, saj lahko obutev po znižanih cenah – vse do –50 odstotkov – poiščete med 22. in 27. 11. 2021. Mi smo našli znižane idealne pare obutve za vso družino, lahko pa poiščete tudi trendovske kose, ki so v tem tednu prav tako znižani!

Nekaj za vsakogar 

V izboru za ženske boste našli toplo in kakovostno usnjeno obutev, velik izbor gležnjarjev ter superge vodilnih blagovnih znamk, kot so adidas, Nike, Reebok po odličnih znižanih cenah. Znižanje v Deichmannu velja tudi za številne modne dodatke: trendovske torbice, praktični nahrbtniki, poslovne in damske torbe – vse to in še mnogo več boste našli v trgovinah Deichmann po vsej Sloveniji po znižanih cenah.

Moški se bodo še posebej razveselili znižanih cen visoko kakovostne obutve, ki je idealna za bližajoče se zimske dni. V Deichmannu poiščite obutev za treking, podloženo pohodno obutev, škornje in usnjeno obutev. Poleg visokega udobja, ki ga zagotavljajo modeli, lahko izberete tudi marsikaterega vodoodpornega. Tako kot za ženske je tudi za moške na voljo veliko kakovostnih superg vodilnih svetovnih znamk po znižani ceni.

Ta teden v Deichmannu poiščite tudi obutev za najmlajše in svojim otrokom zagotovite vse, kar potrebujejo, da jim bo pozimi udobno in toplo. Izbirajte med škorenjčki za dečke in deklice, udobno in toplo obutvijo za aktivnosti na prostem, škornji za sneg, copati in modnimi dodatki. Deichmannova znižanja v črnem tednu so idealna priložnost, da opremite svoje otroke s kakovostno obutvijo, ki jih bo zvesto spremljala skozi celotno zimo.

Deichmannova znižanja do 50 odstotkov trajajo ves teden v vseh trgovinah Deichmann po Sloveniji. Ponudbo si lahko ogledate tudi na spletni strani.

Izkoristite priložnost in uživajte celotno zimo v topli in kakovostni obutvi po najugodnejši ceni!

 Naročnik oglasnega sporočila je DEICHMANN, D. O. O.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin