Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 11. 2016,
8.01

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča MANA

Natisni članek

MANA smučanje advertorial zimska rekreacija

Sreda, 16. 11. 2016, 8.01

2 meseca, 1 teden

Kako pravilno kupiti smučarska oblačila

Vsebino omogoča MANA
Smučanje, snežak | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Že nekaj časa diši po prvem snegu, ki nas bo tudi v nižinah kmalu razveselil in nam pripravil pravo zimsko idilo. Bodite pripravljeni in si pravočasno nabavite oblačila, s katerimi boste lahko brezskrbno uživali na snegu.

Smučarska sezona je pred vrati, zato je skrajni čas, da preverite svojo zimsko garderobo. Imate vse, kar je potrebno za brezskrbno uživanje na snegu in vijuganje po belih strminah?

Pripravili smo vam kratek priročnik, s katerim boste lažje izbrali vsa potrebna oblačila, ki jih potrebujete za toplo in udobno uživanje tudi v najbolj ekstremnih razmerah.

MANA | Foto: #Prvo pravilo: kakovostni materiali

Pri izbiri smučarskih oblačil bodite zahtevni in kupujte samo tiste, ki vam ponujajo najboljšo zaščito pred vetrom, mrazom in mokrim snegom.

Preverite označbe na jaknah in hlačah: W2proof zagotavlja popolno brezskrbnost, tudi za najmlajše smučarje in najbolj živahne ljubitelje sankanja: tudi v najbolj skrajnih razmerah bodo malčki ostali suhi in na toplem, uživala pa bosta tudi starša, ki bosta tako svojim otrokom omogočila popoln smučarski teden, pa čeprav bodo zimske razmere res zoprne.

#Drugo pravilo: več slojev, več udobja

Poleg smučarskih hlač in jakne morate razmisliti tudi o drugih zimskih oblačilih: spodnje perilo, puli, debel pulover ali jopico in termo nogavice.

Večslojno oblačenje vam omogoča, da se boste lahko spodnjih slojev zlahka znebili in tako preprečili pregrevanje telesa.

#Tretje pravilo: pokrijte ušesa in roke

Ko boste sneli smučarsko čelado, se pokrijte s toplo kapo, ki vas bo takoj zaščitila pred mrazom. Ker toplota iz telesa uhaja prek prstov na roki, je pomembno, da jih dobro zaščitite – z udobnimi in mehkimi rokavicami.

Pri izbiri smučarskih rokavic je pomembno, da dobro preverite velikost in označbo materialov. Z oznako W2proof ste lahko brez skrbi, saj bodo vaši prsti na toplem in bodo ostali suhi tudi po celodnevnem smučanju.

Največji zimski užitek: valjanje po snegu!

MANA | Foto: Ko zapade prvi sneg in sosednje griče pobeli nekaj centimetrov snega, se že odrasli komaj upremo razigranem valjanju in skakanju po mehki snežni odeji, kaj šele, da bi otrokom preprečili, da bi si dali duška. Sankanje, kepanje in tekmovanje v izdelavi snežakov in snežnih angelčkov – to je nedvomno najboljši del zime!

Da bi res uživali, poskrbite za topla in kakovostna oblačila. Preverite pestro ponudbo zimskih oblačil v trgovinah MANA, kjer boste našli vse potrebno za brezskrbno preživljanje prostega časa na snegu.

Otroška pisana razposajenost tudi za najbolj hladne dni

Pri MANI boste lahko popolnoma oblekli svojega mladega smučarja. Izbirate lahko med kakovostnimi pisanimi jaknami in smučarskimi hlačami, ki jih lahko dopolnite z drugimi oblačili in pripomočki za na sneg.

Modno in udobno: to je glavno vodilo oblačil, s katerimi bo vaša zima prava snežna fantazija!

Smučarska oblačila za deklice:

MANA | Foto:

 

Smučarska oblačila za dečke:

MANA | Foto:

Tudi za vaju: modna toplina na vsakem koraku

MANA je pripravila posebno smučarsko ponudbo za vso družino. Obiščite eno izmed njihovih trgovin in se toplo oblecite od glave do pet ter hkrati pobrskajte tudi po Facebooku, kjer vas čaka veliko modnih nasvetov.

Prelistajte njihov katalog in izkoristite ugodne cene. Vaša letošnja zimska pustolovščina se lahko začne!

Ne spreglejte