Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 8. 2013,
7.24

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

mis Slovenije Nives Orešnik trend kopalke lepota zdravje prehrana fitnes lasje koža

Torek, 20. 8. 2013, 7.24

7 let, 12 mesecev

Kako do seksi in zavidanja vredne postave z Nives Orešnik

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Poletni ulov skritega fotografa ob bazenu enega največjih slovenskih termalnih kopališč je razkril, da ima tudi po tem, ko je predala lepotni naziv, Nives Orešnik zavidanja vredno postavo.

Nives Orešnik, mis Slovenije 2012, je naš fotograf ujel ob bazenu termalnega kopališča, ko se je predajala sončnim žarkom in se hladila v vodi. Že na prvi pogled je bilo jasno, da ima Nives, fotografije namreč niso retuširane, zavidanja vredno postavo.

Ker nas je zanimalo, kako Nives, nekdanja misica, ki je vajena dela pred fotoaparatom in na modni brvi, skrbi zase, smo jo poklicali in razkrila nam je nekaj malenkosti in lepotnih nasvetov, nekaterih celo iz ust njene mame.

"Za postavo moram povedati, da dejansko zadnjih nekaj tednov nisem ravno najbolje skrbela. Potem ko sem oddala krono Maji, sem namreč nekaj tednov uživala in počivala. Morda si kdo misli, da je biti mis nekaj na papirju, a ni. Obveznosti je veliko, obenem sem tudi pridno študirala in časa zase skorajda nisem imela. Lahko rečem, da je za mano naporno, a prijetno leto," nam je povedala Nives in dodala, da ima, odkar je predala krono, kar nekaj kilogramov več. "Me pa veseli, če se vam zdi, da sem v dobri formi," je povedala Nives in nam razkrila, kako skrbi za svoje telo.

"V času, ko sem bila mis, sem manj skrbela za svoje telo, prej sem veliko bolj, priznam. Pomanjkanje časa in nezdrava hrana sta vzrok, da moja postava zadnje leto ni bila najbolj fit. Zdaj imam spet čas kuhati sama in to je prvi korak k pravi postavi. Veliko pripomore to, da sem bila od otroštva vedno športno dejavna, saj sem trenirala gimnastiko. Zdaj pa se posvečam vodeni vadbi in fitnesu in s tem ohranjam formo, ki si jo želim. Gibanje se mi na splošno zdi zelo pomemben del pri samemu videzu in počutju telesa," je povedala Nives in nam izdala, da ima trenutno 56 kilogramov, jih je imela pa dobrih pet manj, ko je prevzela lento najlepše Slovenke.

"Trenutno treniram vsak drugi dan, skrbim pa tudi za svojo kožo. Poleti sploh. Uporabljam srednje visok faktor kreme za sončenje, saj ne previsok ne prenizek faktor za kožo nista zdrava. Imam to srečo, da nimam občutljive kože na sonce, morje in sol, opeče me le redkokdaj. Sem na soncu, a le tja do poldneva. Letos, ko sem bila na morju, sem vstajala zgodaj in ob dvanajstih sem bila že v hiški," nam zaupa svoj nasvet za lepo in zdravo kožo Nives, ki pa se izogiba solariju. "Raje uporabim kremo za porjavitev, a še to predvsem takrat, ko to od mene zahteva moje delo. Krema za porjavitev mi kože ne izsuši in to je dodatna pozitivna lastnost umetne porjavitve," še pove Nives, ki sicer za svojo kožo uporablja le vlažilno kremo, izogiba se uporabi gela za prhanje, ki ji kožo izsuši, zelo rada pa ima pilinge za telo v savnah.

Ko gre lepotica na plažo ali ob bazen, kjer smo jo ujeli tudi mi, si kožo zaščiti enako kot na morju. "Če sem dolgo na soncu, opazim, da se mi popravijo lasje in nohti. Sonce na splošno dobro vpliva na moje telo, izogibam pa se tudi ličilom," pove Nives, ki za svoje lase poskrbi s posebnimi šamponi. "Na konice si večkrat dodam tudi kakšno zaščitno pršilo za lase. To naredim predvsem takrat, kadar sem na morju. Takrat si tudi manjkrat umijem lase, saj jih nočem preobremeniti, saj je pri mojem delu zelo pomembno, da imaš lepe in naravne lase. Sol na koži pustim, ponavadi, ko pridem iz morja, se ne oprham, saj je sol naravni piling za telo, obenem pa sol iz telesa potegne veliko strupov," nam je še o svojih navadah povedala nekdanja misica, ki ima rada poleti sproščeno življenje.

"Zelo bizarno mi je, ko gledam ženske, ki se na počitnicah obremenjujejo s tem kako so videti. Poletje je, uživajmo ga. Poleti se izogibam ličilom, pudra sploh ne uporabljam, držim se pravila manj je več. Nikoli si poleti tudi ne lakiram nohtov, saj se s tem okrepijo. Ker sem mlada, ne uporabljam krem proti staranju, mislim, da bom za to imela še čas," se zasmeji Nives, ki veliko lepotnih nasvetov dobi od svoje mame, nekaj pa jih najde na spletu, a jih tudi preveri.

Ne spreglejte