Je to nov nepogrešljiv lepotilni pripomoček?

Ker gre za enega najpomembnejših delov obraza, ženske obrvem namenijo precejšen del svoje mejkap rutine, da bi bile videti čim bolj popolno. Nov pripomoček bo urejanje obrvi skrajšal vsaj za polovico.

Je to nov nepogrešljiv lepotilni pripomoček?
Foto: Thinkstock

Že pred leti so postale moderne debelejše in gostejše obrvi, ki so jih nekatera dekleta ustvarila s pomočjo microbladinga, japonske metode vrisovanja obrvi. To je bilo precej tvegano početje.

Takšne močne obrvi namreč ne pristajajo vsaki obliki obraza, na kar opozarjajo mnogi lepotni strokovnjaki, zato zagovarjajo oblikovanje obrvi po naravnih potezah obraza posameznice in dobro utečeno rutino ličenja obrvi.

Preberite: Zakaj ni pametno slediti trendom, ko gre za obrvi

Zakaj bi risali, če lahko odtisnete

Zdaj sta za pomoč pri natančnejšem ličenju obrvi na voljo posebni štampiljki, s katerima je nanos senčila bistveno skrajšan, saj se to izpelje v zgolj eni potezi.

Izdelek obljublja "popolne obrvi" in preprost nanos: na obrvi najprej nanesete vlažilno kremo, štampiljko odtisnete na senčilo in nato na obrvi. Če so potrebni manjši popravki, se jih lotite s čopičem.

obrvi Foto: Thinkstock

Ali bosta štampiljki začeli revolucijo na področju ličenja obrvi, bo pokazal čas, še vedno pa se je pametno držati nenapisanega pravila, da naj obrvi ne bosta popolnoma enaki.

Obrvi so sicer zadnje čase na udaru mnogih trendov, med drugim je neka finska vizažistka nehote vpeljala pernate obrvi, čemur so sledile še obrvi po navdihu bodeče žice.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano