Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 6. 2015,
13.23

Osveženo pred

1 teden, 2 dneva

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Tjaša Železnik lepota staranje botoks advertorial

Sreda, 10. 6. 2015, 13.23

1 teden, 2 dneva

Je šla Tjaša Železnik pod nož?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Tjaša Železnik je v zadnjem obdobju videti bolj sveže. Vprašali smo jo, kaj je razlog za njeno mladostniško razpoloženje. Razkrila nam je pomembno skrivnost.

Vedno nasmejana Tjaša Železnik je ena tistih igralk, ki veliko da na svojo zunanjost. Ne samo na odru ali na rdeči preprogi, Tjaša skrbi za svoj videz tudi v vsakdanjem življenju. Njeni stajlingi so vedno skrbno premišljeni, kar pa nam je v zadnjem času padlo v oči, je njen sproščen nasmeh, ki je videti nekoliko pomlajen. Je šla Tjaša pod nož?

Sprememba na njej je več kot očitna, prve majhne gubice okrog oči in ustnic so čudežno izginile, prepričani smo bili, da se je 41-letnica odločila za lepotni poseg, saj je sicer takšen rezultat nemogoč.

Njena skrivnost je razkrita Na delu nista bila skalpel ali botoks. Tjaša Železnik je odkrila novo lepotno rešitev, ki ji končno uresničuje obljubo po mladostniškem videzu. Krema proti gubam Lux – Factor 4D ANTI WRINKLE je že po 14 dnevih pokazala prve neverjetne rezultate.

"Vedno sem na očeh medijev, zato želim ohraniti svoj mladosten videz," ravno zato prisega na Lux – Factor 4D Hyaluron kremo.

"Že po dveh tednih uporabe sem opazila razliko. Koža je bila takoj lepša in bolj gladka. Gubice so postale nekako manj opazne, kot da bi jih krema zapolnila in zgladila. Pa na splošno moram reči, da je koža bolj sijoča in sveža."

Kot da bi se pomladila za nekaj let Da je videti mlajša, je takoj opazila tudi sama, ravno zato kremo Lux – Factor 4D Hyaluron priporoča vsem ženskam.

Tjaši so že v nekaj tednih izginile izrazne gube nad ustnicami, okrog oči, pod ličnicami, na čelu, vratu in dekolteju. Koža je spet postala bolj sijoča, na splošno pa je opazila izboljšano strukturo in tonus kože.

Pridružile so se ji tudi druge znane Slovenke

Tjašina lepotna skrivnost se je hitro razširila med slovenskimi lepoticami. Tudi Nina Maurovič, urednica na Golica TV, jo je vzela za svojo, brez kreme Lux – Factor 4D Hyluron ne gre več nikamor. "Ker zagovarjam naravno lepoto in naravne načine pomlajevanja, ne želim uporabljati injekcij botoksa ali celo operacij. Tako sem za svojo, sicer izrazito suho kožo, iskala rešitev, s katero bi zmanjšala gubice in kožo nahranila. Zelo sem vesela, da sem lahko preizkusila Lux – Factor 4D Hyaluron. Všeč mi je, da vsebuje samo naravne sestavine in da dejansko deluje. Zdaj so moje gubice manj opazne, koža pa se mi zdi bolj voljna, napeta in elastična. Tako da ne potrebujem nobene druge kreme proti gubam."

Tudi Vesna Janković se je uspešno uprla prvim znakom staranja: "Krema 4D s hialuronom mi zelo ustreza, ker na prijeten način kožo nahrani in jo naredi bolj čvrsto ter napeto. Ljudje so opazili, da imam zelo kakovostno kožo, da sem videti mlajše, in me vprašali, kaj uporabljam. Z veseljem sem jim priporočila Lux Factor kremo proti gubam."

Lux Factor je navdušila tudi novopečeni mamici Jasno Kuljaj in Aniko Horvat.

Nagradna igra: Kako do zvezdniškega videza?

Sodelujte v posebni nagradni igri, kjer ni žrebanja – nagrada čaka vsako izmed vas! Pri Lux Factorju bi radi nagradili prav vsako bralko Planet Siol.net.

Vse, kar morate storiti, je, da izpolnite spodnji vprašalnik in na svoj elektronski naslov boste dobili praktičen e-priročnik za ličenje. Po njem za svoj videz skrbi tudi Tjaša Železnik, ki je ob vsaki priložnosti videti brezhibno.

Ne spreglejte