Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 3. 2015,
18.00

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Jared Leto

Ponedeljek, 9. 3. 2015, 18.00

7 let, 12 mesecev

Jared Leto: Od Jezusove pričeske do golobradega plavolasca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Jared Leto je eden tistih zvezdnikov, ki na prvi pogled dajejo vtis, da so oblekli prvo, kar jim je prišlo pod roke. A ne pustite se zavesti, Jared dobro ve, kaj (se) nosi.

Ta mesec smo doživeli kar nekaj plavolasih preobrazb. Potem ko se je na platinasto svetlo pobarvala zvezdnica resničnostnega šova Kim Kardashian, se ja za ta korak odločil tudi igralec in glasbenik Jared Leto. Zvezdnik, ki je na lanskih Oskarjih slavil ob prejemu zlatega kipca za stransko vlogo v filmu Klub zdravja Dallas, nas je zadnja leta sicer navduševal z negovano dolgo pričesko, ki mu jo je zavidala marsikatera ženska, in s košato brado, sanjami številnih alfa samcev. Popolna preobrazba za vlogo Jokerja Za to, da se je poslovil od dolgih kodrov in brade, pa obstaja tehten razlog. Preobrazba ga je doletela zaradi nove vloge v filmu Suicide Squad, kjer bo upodobil Jokerja. Jared je sicer eden tistih predanih igralcev, ki se v svojo vlogo popolnoma vživijo, tudi kadar niso pred kamero, pa čeprav bi to lahko vplivalo na njihovo zdravje. Znan je tudi po tem, da je pri izbiri filmskih vlog zelo izbirčen.

Igralec je novo pričesko razkril na tednu mode v Parizu, s tem pa prekrižal načrte Kim Kardashian. Ta je namreč novo barvo las skrivala prav do Lanvinove modne revije, kjer pa ji je soj žarometov z novo podobo ukradel Leto.

Od Jezusa do mladega Karla Lagerfelda Njegovo prejšnjo podobo so številni primerjali s podobo Jezusa, a tega je zdaj konec, po novem spominja na modnega mačka Karla Lagerfelda v mladih letih. Jared je sicer eden prvih zvezdnikov, ki so figo na moških spet naredili trendovsko in z dolgo pričesko prepričali tudi tiste gospodične, ki bradatih dolgolascev niso postavljale na prvo mesto na seznamu moških, katerih sliko bi imele v predalu nočne omarice.

Podpornik LGTB-skupnosti, strasten vegan in borec za pravice živali pa pozornosti nase ne pritegne le s pričesko. Leto nikoli ne ostane neopažen tudi zaradi izbire garderobe, ki je vedno nekoliko drugačna in izstopa iz množice. Potem ko je na lanskih Oskarjih očaral z belim suknjičem in rdečim metuljčkom, je letos spet izbral svetlo kombinacijo, le redko pa ga vidimo v klasični in varni črnini. Leto kombinira kričeče in barvite kose, ki jih obleče v več slojih. Nekaj njegovih stajlingov pa si poglejte v spodnji galeriji.

Ne spreglejte