SiolNET. Trendi Moda
Vsebino omogoča DTM Natura
  • Messenger
  • Messenger

Hitra dieta v treh korakih, ki je trenutno hit v Hollywoodu

Vsebino omogoča DTM Natura

Popoln videz je ključnega pomena pri hollywoodskih zvezdnikih, zato za pripravo na pomembna snemanja in prireditve uporabljajo to skrivnostno hitro dieto. Oglejte si, kako!

DTM Natura

Tik pred poletjem se marsikdo sprašuje, kako naj na hiter način izgubi kilograme. Mnogi se lotijo stradanja in se začnejo ukvarjati s športom, kot da so vrhunski športniki.

Toda kaj če bi lahko shujšali tako, kot to počnejo svetovni zvezdniki, ko imajo na voljo samo 30 dni, da se pripravijo na vlogo ali podelitev nagrad?

Dieta, ki je obnorela Hollywood in rešuje kariere

30-dnevno hollywoodsko hitro dieto so sestavili strokovnjaki in prehranski svetovalci s ciljem, da zvezdniki svoje telo spravijo v popolno formo v najhitrejšem času pred pomembnimi snemanji in dogodki.

Zaradi svoje učinkovitosti je ta dieta postala glavna skrivnost, ki so jo do zdaj poznali le zvezdniki.

Zvezdnice, kot so Victoria Beckham, Kim Kardashian in Kendall Jenner, niso mogle dolgo skrivati skrivnosti in so jo (pomotoma ali ne) izdale na družbenih medijih.

Z njihovo pomočjo vam lahko zdaj tudi mi predstavimo hollywoodsko hitro dieto, ki meri na tri glavne vzroke pospeševanja preoblikovanja telesa - izgubo odvečnih kilogramov, nadzor apetita in razgradnjo maščobnega tkiva okoli trebuha v samo 30 dneh.

In ne skrbite - ne gre le za novo modno muho, saj so učinki teh izdelkov za hujšanje tudi znanstveno dokazani.

>> Ali nimate časa in bi želeli hitro izgubiti odvečne kilograme s čim manj truda in največ učinka? Preverite skrivnost, ki rešuje kariere hollywoodskih zvezdnikov, tukaj (klik).

DTM Natura

Poglejmo si tri glavne korake.

Trije koraki hollywoodske hitre diete, s katero izgubite kilograme v 30 dneh

Dieta traja 30 dni in vse, kar morate storiti, je, da vsak dan v svojo jutranjo rutino vključite tri korake. Kombinacija vseh treh bo tako vsako jutro aktivirala vaše telo, da bo čez dan dodatno kurilo maščobo in preprečevalo dodaten vnos kalorij.

Prvi korak - aktivacija izgubljanja odvečnih kilogramov s čajem SlimAll

Obstaja razlog, da ima #teatox na Instagramu neverjetnih 900 tisoč objav, povezanih z njim. Kendall Jenner pravi, da pred tednom mode popije kar 12 skodelic čaja za hujšanje na dan.

DTM Natura

Za izgubo telesne teže je treba spodbuditi topljenje maščob, ki ga telo zaustavi, ko se začnejo nabirati kilogrami. Hollywoodska hitra dieta tako kot prvi korak predpisuje pitje čaja SlimAll od tri- do petkrat dnevno. Najbolje je, da ga začnete piti zjutraj na tešče, da njegove učinkovine hitro pridejo v obtok.

Čaj SlimAll znanstveno dokazano pospešuje kurjenje maščob in znižuje holesterol, kar je še posebej pomembno pri hitrem tempu, polnem stresa, ki ga doživljajo zvezdniki.

Če bi želeli doseči podoben učinek brez pitja čaja SlimAll, bi morali namreč popolnoma spremeniti svojo prehrano in dnevno rutino. S čajem SlimAll pa dosežemo enak učinek brez truda. Prav zaradi tega je to prvi korak pri hollywoodski hitri dieti.

>> Želite tudi vi aktivirati svoje telo, da začne izgubljati kilograme, tako kot to počnejo zvezdniki, ko nimajo časa in potrebujejo rezultat? Zagotovite si popolno kombinacijo tukaj (klik).

DTM Natura

Drugi korak - ustavitev napadov lakote čez dan z obliži Hoodia

Pri vsaki dieti je ključnega pomena rutina, še toliko bolj, če želimo v kratkem času doseči veliko izgubo kilogramov. Toda največkrat to rutino uničijo nenadni napadi lakote ali to, da se nam podre urnik in jemo šele pozno zvečer.

Zvezdniki pogosto snemajo dolgo v noč, čez dan pa se jim spreminja urnik, kar mnogim povzroča stres. Prav zaradi tega hollywoodska hitra dieta predpisuje uporabo obliža Hoodia. Ta namreč ukroti apetit in ga uravnava čez dan. Zvezdniki si ga zjutraj preprosto namestijo na del stegna ali roke po prvi skodelici čaja SlimAll.

DTM Natura

Obliž, ko je nalepljen na vaši koži, 24 ur sprošča sestavine, ki jih telo absorbira prek kože in dovaja v telo. Rezultat, ki ga občutite, pa je zmanjšan apetit.

Tretji korak - spodbuditev kurjenja maščob okoli trebuha s kremo BellyStop

Najbolj trdovratna maščoba se nabira okoli trebuha in jo je tudi najtežje odstraniti. Da bi v 30 dneh dosegli enak učinek kot po štirih mesecih intenzivne vadbe, hollywoodska hitra dieta vključuje uporabo kreme BellyStop. Ta namreč neposredno meri na predele maščobe na trebuhu.

Zjutraj, ko spijemo skodelico čaja SlimAll in si namestimo obliž Hoodia, je priporočljivo, da vmasiramo kremo v predel okoli trebuha, da dodatno spodbudimo izgubo maščobe na trebuhu.

DTM Natura

Masaža namreč pripomore k dodatni aktivaciji kreme, medtem ko čaj SlimAll pomaga odplakniti vse toksine, ki jih razgradi krema BellyStop.

>> Kaj je ta skrivnostna kombinacija, ki jo uporabljajo hollywoodski zvezdniki, da v 30 dneh izgubijo kilograme za popoln videz na rdeči preprogi? Kliknite tukaj (klik).

Kako dolgo traja hollywoodska hitra dieta?

Ker je to intenziven telesni tretma, ki meri na vse telo s kombinacijo čaja SlimAll, obližev Hoodia in kreme BellyStop, ni treba čakati mesece in mesece. Učinki so namreč vidni že po 30 dneh vsakodnevne uporabe vseh treh preparatov.

Hollywoodska hitra dieta je dokazana rešitev za vse zvezdnike, ki morajo izgubiti kilograme pred pomembnim snemanjem ali dogodkom na rdeči preprogi. Sto tisoč uporabnikov je že pokazalo svoje rezultate na družbenih omrežjih.

Ne pozabite - dandanes slaba novica še veliko hitreje zaokroži po svetu kot dobra. In če tretma ne bi bil učinkovit, zagotovo ne bi bil deležen toliko pozitivnih komentarjev zvezdnikov in "navadnih uporabnikov".

Tako boste lahko tudi vi že v 30 dneh opazili, da ste izgubili kilograme. Telo je namreč stopilo v višjo prestavo porabe kalorij v kombinaciji z zmanjšanim apetitom. Prav tako se aktivira globinsko kurjenje maščob na rizičnem predelu trebuha.

DTM Natura

Samo za bralce Siol.net smo pripravili posebno ponudbo, ki vam omogoča, da dobite vse tri izdelke za ceno dveh, saj dobite kremo BellyStop povsem brezplačno. Ta neverjeten komplet lahko danes po akcijski ceni naročite na slovenski spletni strani www.LocoNatura.com, po telefonu 07 600 3005 ali prek spodnjega obrazca. Po ceni 59,98 evra (33 odstotkov popusta) danes prejmete vse tri izdelke, darilo ob nakupu, poštnina pa je za vas brezplačna.

Ne odlašajte, saj ponudba velja le do razprodaje zalog.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin