Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Torek,
19. 9. 2017,
4.08

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,33

1

Natisni članek

Heidi Klum Lidl trend kolekcija moda Dan.

Torek, 19. 9. 2017, 4.08

6 let, 7 mesecev

Heidi Klum zavzela supermarkete po vsem svetu #video

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,33

1

Po težko pričakovani poletni napovedi, da je Heidi Klum za eno največjih verig supermarketov oblikovala posebno cenovno dostopno kolekcijo, je zdaj ta prišla v trgovine po vsem svetu. Tudi k nam.

Povezati supermanekenko s supermarketom se je nekoč zdelo neverjetno, danes pa je to postala resničnost. Heidi Klum, vrhunska manekenka, ki je v svoji 25-letni karieri sodelovala z največjimi imeni v modnem svetu – med drugim je bila vrsto let znana kot Victorijin angelček –, je za verigo Lidl oblikovala kolekcijo oblačil, ki so cenovno dostopna vsem ženskam.

V spodnjem posnetku si oglejte predogled kolekcije, več pa izveste danes ob 17. uri v oddaji Dan. na Planet TV, ko bo svoje mnenje o kolekciji Heidi Klum povedala tudi modna blogerka Eva Ana Kazič.

"Želela sem oblikovati modna oblačila z učinkom vav, ki jih je mogoče preprosto kombinirati in v katerih je vsaka ženska videti odlično – vse to po neprekosljivi ceni," je Heidi Klum povedala ob predstavitvi znamke, ki se pod okriljem Lidla imenuje Esmara.

Esmaro je premierno predstavila na zadnjem newyorškem tednu mode. | Foto: Getty Images Esmaro je premierno predstavila na zadnjem newyorškem tednu mode. Foto: Getty Images

Modeli so na brvi, ki je spominjala na supermarket, predstavili prvo kolekcijo. | Foto: Getty Images Modeli so na brvi, ki je spominjala na supermarket, predstavili prvo kolekcijo. Foto: Getty Images

Med špecerijo še moda, kot si jo je zamislila Heidi. | Foto: Getty Images Med špecerijo še moda, kot si jo je zamislila Heidi. Foto: Getty Images

Pri nas na voljo 15 kosov manj kot v tujini

Esmara bo ponujala več kolekcij; prva se imenuje Heidi & The City in vključuje suknjiče z leopardjim vzorcem, lahkotne majice, zelo oprijete kavbojke, elegantno čipko, rockersko usnje, sijoče modro in toplo barvo konjaka.

Cenovni razpon kosov je od 9 do približno 40 evrov, z izjemo jakne iz pravega usnja, za katero bo treba odšteti približno 60 evrov.

Originalna kolekcija zajema 84 kosov, pri nas pa jih bo na voljo 15 manj. Zakaj, nam pri Lidlu niso pojasnili, a so sporočili, da se bo tudi med preostalimi 69 našlo marsikaj za vsako, saj so zelo raznoliki. Oblačila so na voljo v velikostih od 34 do 44, čevlji pa od 36 do 41.

Fotogalerija
1 / 20

Prva od mnogo kolekcij

Heidi & The City je le prva kolekcija, ki napoveduje Lidlove tedne mode, dolgoročno zastavljen koncept za predstavitev svetovnih modnih kolekcij. "Projekt se je začel s Heidi Klum, s katero bomo že decembra predstavili še eno kolekcijo. Kmalu bomo povedali še kaj novega, za zdaj pa se pustite presenetiti," so razložili in dodali, da lahko tedne mode pričakujemo večkrat na leto.

Heidi je v ustvarjanje prve kolekcije vključila svoj osebni slog in razmišljanje, da mora imeti vsak priložnost uživati v modi in se počutiti srečno, samozavestno in privlačno.

Save

Save

Ne spreglejte