Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
27. 11. 2017,
15.02

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek parfum Ikona Ljubljana

Ponedeljek, 27. 11. 2017, 15.02

6 let, 4 mesece

Dišave s konceptom minimalizma, ki nasprotujejo kompleksnosti današnjega življenja

Oglasno sporočilo
Apsu Ulrich Lang

Urlich Lang New York, znamka, ustanovljena leta 2002, je rezultat združitve dveh dolgoletnih prijateljev, Urlicha Langa ter Brita Bieglesona, ki sta pred ustanovitvijo znamke sodelovala na umetniškem založniškem prizorišču v New Yorku.

 

Sodobna fotografija je glavni navdih, ki je spodbudil razvoj dišav ter vplival na končni videz izdelkov kolekcije Ulrich Lang New York. Vsaka dišava je sestavljena iz eklektičnih not, ki umetniško uravnotežijo preprostost s prefinjenostjo.

Znamko boste po novem zasledili tudi v Sloveniji, in sicer v parfumeriji Ikona Art, ki je prva in edina nišna parfumerija v Sloveniji, v kateri boste poleg dišav Urlich Lang New York našli tudi preostale odmevne znamke, kot so Amouage, Roja Parfums, Clive Christian, Quartana Parfums ter druge. Več ponudbe lahko preverite tudi na njihovi spletni strani.

APSU

Vizualni del dišave je preprost palmov list, ki prikazuje lepoto narave. Ime APSU je znano iz sumerske mitologije, v kateri je beseda predstavljala svežo vodo iz podzemlja ter izvir vseh jezer, potokov, rek ter drugih voda naokoli.

Vodne, sveže note v dišavi se združujejo v koncept minimalizma ter nasprotujejo kompleksnosti današnjega življenja.

Apsu Ulrich Lang | Foto:

ANVERS 2

 

Navdihnjen s podobo Rogerja Szmulewicza, galerista ter lastnika galerije Fifty One, ene izmed vodilnih galerij fotografije v Antwerpnu. Dišava združuje moške note s cvetličnimi, 'gozdne note' v kombinaciji z mošusom se mešajo z delikatnimi notami mimoze, rabarbare in jasmina ter tako ustvarjajo edinstveno in vabljivo harmonijo.

 

Anvers 2 Urlich Lang | Foto:

LIGHTSCAPE

Raziskuje prepletanje svežine galbanuma, sicilijanske limone ter prefinjenosti vijolice.

Pudraste note pustijo močan pečat na koži ter izžarevajo prefinjeno eleganco.

Lightscape Ulrich Lang | Foto:

Ne spreglejte