Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
14. 6. 2016,
4.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,83

1

Natisni članek

seniorji Phillipe Dumas Francija maneken model

Torek, 14. 6. 2016, 4.00

6 let, 6 mesecev

Bradati 60-letnik, nova zvezda med manekeni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,83

1

Phillipe Dumas | Foto Instagram

Foto: Instagram

Čeprav velja, da modni svet časti mladost, tu in tam vanj prodre tudi kdo, ki ne ustreza tem pravilom. Eden od teh je fotogenični 60-letni Francoz, ki zažiga s svojo gosto brado in brki.

Potem ko je filmsko podjetje, za katerega je delal, bankrotiralo, se je Parižan Phillipe Dumas upokojil. Ker si je zaželel spremembe, se je odločil, da si bo pustil rasti brado. Nato pa so se lani na spletnem forumu Reddit pojavile njegove fotografije – Dumas zatrjuje, da jih ni objavil on – in nenadoma je postal spletna senzacija, tako ženske kot moški so bili navdušeni nad njegovim videzom in modnim slogom.

Kmalu so ga opazile tudi modne agencije in kot poroča Huffington Post, ima 60-letnik zdaj podpisano pogodbo s kar šestimi, pojavil pa se je že v več modnih kampanjah, med drugim v oglasu za parfum Joop! Homme Sport.

"Resnično uživam v tem, kar počnem," je Dumas povedal za spletni portal Bored Panda. "Kaj več bi si sploh lahko želel? Morda kakšno res veliko kampanjo, na primer za Chanel ali Dior. Vsi imamo sanje."

Za spletno modno revijo Style Aria pa je pojasnil, da se odlično počuti tudi na snemanjih ob (veliko) mlajših kolegih. "Na moje veliko presenečenje hvalijo moj videz in snemajo selfieje z mano. Končno sem spoznal, da staranje sploh ni tako slaba stvar."

Ob tem pa je poudaril, da vsekakor skrbi za svoje zdravje in videz, redno dviguje uteži, v svojo vadbo vključuje aerobni trening in celo baletne vaje. Ne kadi, alkohol pa uživa le občasno. "Občasno se pregrešim s sočnim, ogljikovih hidratov polnim hamburgerjem," je priznal 60-letnik.

"Človek mora poskrbeti, da ga spremembe, ki pri staranju doletijo telo, ne prizadenejo preveč. Pomembno je, da ne obupamo in da še naprej vztrajamo pri tistem, kar smo počeli, ko smo bili mladi."

Ne spreglejte