Beneški filmski festival: prvi seksi sprehod po rdeči preprogi

V sredo se je v Benetkah začel 74. mednarodni filmski festival, ki ga je pospremila prva premiera in prvi sprehod po rdeči preprogi.

Eleonora Carisi je imela veliko za pokazati
Eleonora Carisi je imela veliko za pokazati Foto: Getty Images

Dolge noge, (pre)visoki izrezi oblek, razgaljene zadnjice in globoki dekolteji. Vse to je ponudil prvi sprehod po rdeči preprogi 74. mednarodnega filmskega festivala, ki ga je odprl film Krčenje režiserja Alexandra Payna.

Po prvi preprogi letošnjega festivala so se med drugim sprehodile italijanske zvezdnice Bianca Balti, Eleonora Carisi in Rachele Risaliti, ki so poskrbele za najbolj vroče oprave. Predvsem Eleonora in Rachele, saj sta njuni opravi več razkrivali kot odkrivali ...

Italijanska manekenka Rachele Risaliti je imela malce previsok razrez

1 / 7

Italijanska manekenka Rachele Risaliti je imela malce previsok razrez

2 / 7

Igralka Kristen Wiig

3 / 7

Oblikovalka Eleonora Carisi v precej prosojni obleki ...

4 / 7

5 / 7

Italijanska manekenka Bianca Balti je pokazala svoje dolge noge

6 / 7

Brazilska manekenka Izabel Goulart

7 / 7

Matt Damon z ženo Luciano Barroso

Po svoje pa je presenetila tudi žena igralca Matta Damona Luciana Barroso. Ta je za tokratno premiero oblekla toaleto, ki je tako zelo poudarila njeno oprsje, da se dekolteju ni mogel upreti niti njen mož.

Matt Damon se ni mogel upreti ženinemu dekolteju. Matt Damon se ni mogel upreti ženinemu dekolteju. Foto: Cover Image

Luciana Barroso je nesramežljivo pokazala bujen dekolte. Luciana Barroso je nesramežljivo pokazala bujen dekolte. Foto: Reuters

Predstavilo se bo 20 filmov

Letos se bo na festivalu poleg filma Krčenje predstavilo še 20 filmov, med njimi tudi stvaritve Georgea Clooneyja, Darrena Arnofskyja in Guillerma Del Tora. O dobitniku zlatega leva za najboljši film bo odločala žirija, ki ji predseduje igralka Annette Bening.

Zlatega leva za življenjsko delo bosta prejela hollywoodska zvezdnika Jane Fonda in Robert Redford, posebno nagrado, namenjeno ustvarjalcem, ki so z inovativnimi prijemi obogatili sodobno kinematografijo, pa bodo podelili britanskemu režiserju Stephenu Frearsu.

Letošnji beneški filmski festival bo trajal do 9. septembra.

Save

Sorodne vsebine

Komentarji

1
  • siolovec / 01.09.2017. ob 10:14

    Očitno se v času, ko je dolar edini Bog, ponavlja zgodovina rimskega imperija. Papež je takrat vabil vplivneže na žurke kar na svoj dom, pri čemer jih je pričakal kar v spalnici v postelji s svojo mlado hčerko! Med žurko nezadovoljena dekleta pa so iskala svojo spolno zadovoljstvo kar na posebej "prirejenih" kipih na dvorišču.

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano