Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
29. 6. 2022,
15.01

Osveženo pred

1 leto, 9 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Answear.com kopalke

Sreda, 29. 6. 2022, 15.01

1 leto, 9 mesecev

Answear ima najbolj nore modele kopalk. Mi si želimo vseh!

Oglasno sporočilo

Ne glede na to, ali ste na počitnicah na morju, se osvežite v jezeru ali bazenu, so kopalke nujen kos oblačila, ki ga potrebujemo poleti! Answear, vodilna evropska spletna trgovina z oblačili s 500 svetovnimi blagovnimi znamkami, je idealna postaja za iskanje kopalk. Za vas smo izbrali deset najbolj norih, v katerih se boste počutili neustrašne in posebne.

Bodite nekonvencionalni v kopalkah z dolgimi rokavi! Avstralska znamka Billabong je osredotočena predvsem na oblačila za deskanje. Poleg tega, da vas ščiti pred soncem, lahko v njih plešete do sončnega vzhoda.

answear | Foto: Answear Foto: Answear

Klasična različica kopalk v kreaciji Emporia Armania je v črni barvi. Klasika je vedno klasika, zakaj se torej ne bi sprehodili po plaži z nedvoumnim dizajnom.

answear | Foto: Answear Foto: Answear

Notes du Nord je nova danska blagovna znamka, ki ve, da vsaka ženska želi biti edinstvena. Njihove enodelne kopalke z naborki so vsestranske – v kombinaciji s širokimi kavbojkami ali krajšim krilom jih lahko nosite kadarkoli v dnevu.

answear | Foto: Answear Foto: Answear

Roxy je priznana avstralska blagovna znamka, ki ustvarja oblačila, povezana s skate kulturo, za katero so značilne drzne barve in prefinjeni detajli. Prav to je naš predlog kopalk Roxy – drzen, rahlo vpadljiv, a še vseeno zmeren. 

answear | Foto: Answear Foto: Answear

Manj vpadljive, a spet z dozo spektakla so enodelne kopalke Guess. Poleg oranžne so na voljo tudi v turkizni in beli barvi. Dokaz, kako lahko minimalizem doseže največji učinek!

answear | Foto: Answear Foto: Answear

Kopalke Chiara Ferragni so idealna izbira za vse samozavestne ženske, ki se rade igrajo z modo. Chiara Ferragni je italijanska modna znamka, ki jo je ustanovila istoimenska modna blogerka, ponuja pa drzen dizajn in odlično kakovost.

answear | Foto: Answear Foto: Answear Bolj ležerne različice enodelnih kopalk z opaznimi in očarljivimi detajli, po katerih se ločijo od preostale poletne ponudbe, so zagotovo modeli znamk Calvin Klein in Diesel. Nenavaden in zanimiv model Diesel ima več različic za nošenje – kopalke so obojestranske, vi pa se odločite, ali boste izbrale črno ali belo stran.

answear | Foto: Answear Foto: Answear

Model Calvina Kleina je zanimiva kombinacija enodelnih in dvodelnih kopalk, ki so na voljo v rdeči in črni barvi.

answear | Foto: Answear Foto: Answear

Med dvodelnimi kopalkami smo izbrali bolj klasičen, a spet malo drznejši model Benetton iz linije Dress Safely, ki jo sestavljajo izdelki, izdelani brez uporabe kemičnih substanc, kot so težke kovine in škodljiva barvila.

answear | Foto: Answear Foto: Answear

Še en model kopalk Calvin Klein s kombinacijo pastelnih barv in modernega spodnjega dela z visokim pasom, ki bo popestril plavanje in sončenje!

answear | Foto: Answear Foto: Answear

Za konec pa predlagamo še eno nenavadno različico za plavanje – kratke kopalne hlače! Kratke kopalne hlače Roxy so na voljo v pisanih poletnih barvah, udobne so za nošenje in kopanje, kombinirate pa jih lahko s katerimkoli enobarvnim topom.

answear | Foto: Answear Foto: Answear

Le še nekaj dni velja 30-odstotni popust na vse izdelke iz ponudbe Answear

S prihodom spletne trgovine Answear na slovenski trg so vsi artikli do 6. julija znižani za 30 odstotkov. Na koncu naročila vnesite kodo HEJ in vaša ugodnost se bo samodejno aktivirala.

Prav tako bodo vsi izdelki, naročeni do 23.59, poslani še isti dan, ker Answear omogoča ekspresno dostavo v 48 urah. Postanete lahko tudi član Answear Cluba. Pri tem boste deset odstotkov vrednosti izdelka ob vsakem nakupu lahko pretvorili v točke in pri naslednjem nakupu znižali izbrani znesek za 50 odstotkov. In ne skrbite! Answear vsem strankam zagotavlja brezplačno vračilo in brezplačno dostavo za vsa naročila nad 40 evrov.

Lifespiration starts here. Uživajte v poletju in se prepričajte o kakovosti Answear!

Naročnik oglasnega sporočila je Answear.com. 

Ne spreglejte