Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 5. 2013,
12.39

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

oblačila garderoba bela srajca majica

Sreda, 15. 5. 2013, 12.39

7 let, 12 mesecev

10 kosov oblačil, ki jih mora imeti vsaka ženska

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Kako pogosto stojite pred polno garderobno omaro in se pritožujete, da nimate nič za obleči? Rešitev je v kosih oblačil, ki jih lahko nosite na različne načine. Tukaj so!

Imate že dovolj občutka, da se vsak dan oblačite enako? Ves čas ene in iste hlače, ena in ista majica. Rešitev je v večfunkcijskih oblačilih, ki jih lahko nosite znova in znova ter tako dobite občutek, da ste vsak dan oblečeni drugače. Poglejte te slavne kose!

Črni suknjič ali jakna Vseeno, ali greste na poslovni sestanek ali na kosilo s prijatelji, črni suknjič bo dal vašemu videzu pravi odtenek. Če bo to poslovni sestanek, boste črni jakni dodali še črno krilo ali hlače ter visoke pete, na prijateljskem kosilu pa boste črno jakno in belo ali barvno majico kombinirali s hlačami iz džinsa in balerinkami.

Bela srajca Vsaka ženska bi morala imeti belo srajco na ovratnik. Lahko jo nosite za pisarno, kombinirano s črnim krilom ali hlačami, ali malce bolj odpeto s hlačami iz džinsa za manj formalne priložnosti. Pika na i bo črna jakna.

Majice različnih barv Vedno morate imeti eno majico, ki je bela, eno, ki je črna, in eno ali dve, ki se podata k barvi vaše polti ali oči. Če jih boste nosili poleg suknjiča, boste skoraj vsak dan dobili drugačen videz.

Črno krilo ali hlače Prednost črnih hlač ali krila? Na videz zmanjšajo obseg. Četudi imate popolno postavo, boste z njimi še bolj popolni. In druga njihova prednost? Podajo se k skoraj vsaki barvi in skoraj vsem kosom oblačil.

Hlače iz džinsa, ki se vam popolnoma prilegajo Ali ni super imeti hlač iz džinsa, ki poudarijo, kar je za poudariti, in skrijejo nepravilnosti? Ja. Včasih je treba za takšen kos hlač plačati malce več, a se splača, saj se boste v njih počutili, kot si vsaka ženska želi. O tem, kakšne hlače najbolje pristojijo vaši postavi, bi bilo potrebnih več besed. A le toliko: če nimate ravno idealne postave, potem nizek pas ni najboljša rešitev.

Črna obleka Črne obleke so odlične za različne priložnosti. Lahko jih nosite na porokah, pogrebih, zabavah ali vedno, kadar si zaželite klasičen videz. Če pa se želite malce spremeniti od prejšnjega dne, ji dodajte pisan šal, mogoče jopico ali suknjič, in nihče ne bo opazil, da je to ista obleka, ki ste jo nosili na prejšnji zabavi.

Črni čevlji Ja, črni čevlji morajo biti v omari, saj pristojijo vsaki obleki, kajne? Medtem ko nekateri stilisti priporočajo balerinke, drugi priporočajo pete, ključno je najti svoj udoben stil. Izberite par, s katerim boste lahko kombinirali večino stvari v vaši garderobi.

Večbarvni šal Šali in rute pristojijo vsakemu videzu. Lahko jih nosite poleg majic, srajc ali črne obleke, vsakič boste z njimi dosegli svoj namen. Vsaka barva gre na črno in belo, a izberite tudi kakšen šal, ki se bo podal k vašim barvnim majicam.

Različen nakit Ne samo šali ali rute, tudi nakit lahko spremeni videz. Lahko izberete iste hlače iz džinsa in majico, a če boste spremenili nakit, boste naenkrat postali druga oseba.

Torbica Da popolnoma dodelate svoj videz, nujno potrebujete torbico, ki bo videti, kot da je narejena samo za vas. Izberite takšno, ki pristoji vaši osebnosti in gre z roko v roki z vašim slogom. Velikost je mogoče najpomembnejši faktor. Če je premajhna, se bo izgubila, če je prevelika, je lahko moteča. Nekaj vmes je najbolje.

Ko imate teh deset preprostih kosov, boste dejansko pomnožili možnosti kombiniranja vaših oblačil, brez prepolne omare. Vse je samo v povezovanju različnih kosov oblačil in dodatkov.

Ne spreglejte