SiolNET. Trendi Kultura
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Podari smeh, veselje in špas!

Oglasno sporočilo

Smeh in veselje na vrhu lestvice V letu 2021 si najbolj želim …

Čas, da podarimo špas!

Ne glede na vse pridevnike, ki si jih je prislužilo letošnje leto 2020 – posebno, smešno, žalostno, nenavadno, strašljivo, zaporniško, nedružabno … drži dejstvo, da ga zaključujemo z velikim primanjkljajem dobre volje, smeha, pristne osebne povezanosti in veselja ob druženju vseh vrst in oblik.  Zato so vstopnice za ogled popularnih komedij v letu 2021 zelo PRAVO DARILO

Ranko Babić (na sliki) je za vlogo v komediji Kriza srednjih let prejel priznanje za najbolj priljubljenega igralca v sezoni 2019/2020. Ranko Babić (na sliki) je za vlogo v komediji Kriza srednjih let prejel priznanje za najbolj priljubljenega igralca v sezoni 2019/2020.

Manjka nam SMEH! Že dolgo ne tako zelo kot letos.

To, da je smeh zdrav, so nas naučili že zelo zgodaj, a bolj, ko odraščamo, manj se smejimo. Pa bi se dejansko morali več! Smeh sprošča, povezuje, razbremenjuje, ustvarja 'proizvodnjo' hormonov sreče (serotonina, dopamina in endorfina; prvi je hormon sreče, drugi dobre volje in tretji zadovoljstva). Hormone sreče poleg svežega zraka, gibanja, sonca in nežnosti najlažje aktiviramo s SMEHOM. Smeh pa nas prav nič ne stane! Letos so nam druženja odvzeta, ampak nič zato, v letu 2021 SE BOMO SMEJALI NAPREJ! 

Vsestranska igralka Tina Gorenjak, ki jo spremljate tudi v seriji Najini mostovi, je letos s Špas teatrom ustvarila novo komedijo VEČNO SAMSKA – darilne vstopnice za predstavo so že na voljo v darilnem programu. Vsestranska igralka Tina Gorenjak, ki jo spremljate tudi v seriji Najini mostovi, je letos s Špas teatrom ustvarila novo komedijo VEČNO SAMSKA – darilne vstopnice za predstavo so že na voljo v darilnem programu.

Nad primanjkljaj smeha s ŠPASNIMI DARILI: komedijami in zabavnimi pozornostmi.

Hitro in enostavno do pravih daril za vse, ki jih imate radi! Hitro in enostavno do pravih daril za vse, ki jih imate radi!

Podarite svojim najljubšim osebam, kar si najbolj želijo: smeh, veselje dobro voljo, sprostitev … Špas, skratka!

Darilne VSTOPNICE  za ogled komedij so PRAVO DARILO! Razveseljujejo, osrečujejo, nasmejijo! So pravo darilo za vsakogar: mame, očete, sinove, hčere, brate, sestre, prijatelje, strice, tete, sodelavce, partnerje, poslovne partnerje, znance, sosede … za vsakogar! Če izberete uspešno komedijo, kot so komedije Kriza srednjih let, Avdicija, Večno samska, Erotika po Emeršiču, Ljubezenske prevare … izberete PRAV! 

Špas teater

Če želite, da bo vaše božično-novoletno obdarovanje še bolj zabavno, lahko podarite ali obdaritev popestrite še s simpatičnimi, praktičnimi darili iz Špas teatra. Paketi vsebujejo zabavne knjige, ki jih je napisal Kamenko Kesar, in tudi novo dišavo Rebeke Dremelj Differo by Nepremagljiva. V spletni trgovini lahko izberete:

  • SPLOŠNE DARILNE VSTOPNICE,
  • DARILNE PAKETE za izbrane komedije,
  • ŠPASNE KARTICE (s prednaloženo vrednostjo po vaši izbiri),
  • KOMPLETE izdelkov za še več smeha in zabave (VSTOPNICA, KNJIGA, PARFUM, SKODELICA)
  • NAMIZNI KOLEDAR s citati igralcev Špas teatra (zabavni in polni optimizma!),
  • UGODNE SKODELICE in PREDPASNIKE z zabavnimi citati iz predstav.

Špas teater

Da boste svoje načrte za obdarovanje kar najhitreje uresničili, imate na voljo VELIKO MOŽNOSTI! Darilne vstopnice in druga darila lahko naročite v udobju doma, pisarne oziroma jih kupite na številnih prodajnih mestih, ko ste na poti.

5 hitrih, priročnih in ENOSTAVNIH NAČINOV NAKUPA ŠPASNIH DARIL:

1. NOVOST – SPLETNA TRGOVINA ŠPAS TEATER, kjer vam nudijo DOSTAVO NA DOM. Vse uredite v udobju doma (naročilo, plačilo in prevzem)!

2. NOVOST – DARILNE VSTOPNICE, ki si jih zdaj lahko NATISNETE DOMA ali v PISARNI.

3. Bencinski servisi PETROL, kjer lahko kupite DARILNI BON Špas teatra NA POTI. Na voljo na več kot 300 bencinskih servisih po Sloveniji!

4. Eventim.si - DARILNE VSTOPNICE lahko kupite na vseh prodajnih mestih Eventima.

5. Stojalo SELECT BOX –  kartice s prednaloženo vrednostjo, ki jih kupite na blagajnah: centrov Mercator, Interspar, Pošte Slovenije, Big Banga, 3dva trafikah – NA VEČ KOT 100 PRODAJNIH MESTIH!

Špas teater

Veliki Charlie Chaplin, ki je zelo dolgo zasedal prestol kralja komedije, je po desetletjih ustvarjanja in dolgega življenja dejal: "Dan brez smeha je izgubljen dan."

Zato dobrodošli prihodnje leto v najbolj nasmejano gledališče, Špas teater. Tisti, ki gledališče in komedije najbolj pogrešate, vabljeni na omrežja Facebook in Instagram, kjer vas ekipa Špasovih igralk in igralcev v okviru akcije ŠPASNI ADVENT vsak dan razveseljuje in obdaruje – pridružite se in sodelujte v nagradni igri za darilne vstopnice in druga darila.

Vsi ustvarjalci, igralke in igralci voščijo bralcem ZDRAVO IN NASMEJANO LETO 2021 z besedami zahvale: "Hvala, ker z vsakim nakupom vstopnic podpirate slovensko kulturo, gledališče, Špas teater, ustvarjalce predstav – našo prihodnost."

"Pa radi se imejte in veliko se smejte!" kot rečemo v Špas teatru.

Špas teater


Naročnik oglasnega sporočila je Špas teater.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin