Limonadna NORCHIA

Nova Chia Fresca by Cedevita predstavlja zdravo izbiro v vašem priljubljenem lokalu. Z odličnim okusom limonade vas bo osvežila, semena chia pa vam bodo dala še več energije.​

Limonadna NORCHIA
Oglasno sporočilo

Cedevita je že zaradi vsebnosti vitaminov in najmanjšega deleža sladkorja v primerjavi z drugimi sadnimi sokovi in gaziranimi pijačami prva izbira, ko se odločate za bolj zdravo pijačo. S Chia Fresca by Cedevita pa smo stopili še korak dlje – vsebuje malo sladkorja, limono v prahu in semena chia, ki so bogat vir beljakovin, železa in kalcija. Z združitvijo limonade in semen chia dobimo odličen spoj teksture in okusa, ki vas bo navdušil. Da bo izkušnja še bolj prijetna, je Chia Fresca by Cedevita v steklenem vrčku, idealnem za pitje hladnih poletnih napitkov.

Video o Chii Fresci si lahko ogledate TUKAJ​. Če pa želite Chio Fresco by Cedevita poskusiti, se včlanite v Cedevita klub, kjer lahko naročite svoj brezplačni vzorček tega izdelka Cedevita. Hkrati lahko v klubu izpolnite anketo in si na ta način zagotovite brezplačno kodo za nagradno igro Naroči Cedevito in odpelji Vespo čudovito.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano