Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
17. 5. 2017,
13.07

Osveženo pred

6 let, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Cedevita

Sreda, 17. 5. 2017, 13.07

6 let, 11 mesecev

Limonadna NORCHIA

Oglasno sporočilo
Cedevita

Nova Chia Fresca by Cedevita predstavlja zdravo izbiro v vašem priljubljenem lokalu. Z odličnim okusom limonade vas bo osvežila, semena chia pa vam bodo dala še več energije.​

Cedevita je že zaradi vsebnosti vitaminov in najmanjšega deleža sladkorja v primerjavi z drugimi sadnimi sokovi in gaziranimi pijačami prva izbira, ko se odločate za bolj zdravo pijačo. S Chia Fresca by Cedevita pa smo stopili še korak dlje – vsebuje malo sladkorja, limono v prahu in semena chia, ki so bogat vir beljakovin, železa in kalcija. Z združitvijo limonade in semen chia dobimo odličen spoj teksture in okusa, ki vas bo navdušil. Da bo izkušnja še bolj prijetna, je Chia Fresca by Cedevita v steklenem vrčku, idealnem za pitje hladnih poletnih napitkov.

Video o Chii Fresci si lahko ogledate TUKAJ​. Če pa želite Chio Fresco by Cedevita poskusiti, se včlanite v Cedevita klub, kjer lahko naročite svoj brezplačni vzorček tega izdelka Cedevita. Hkrati lahko v klubu izpolnite anketo in si na ta način zagotovite brezplačno kodo za nagradno igro Naroči Cedevito in odpelji Vespo čudovito.

Ne spreglejte