Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
23. 9. 2022,
7.05

Osveženo pred

1 leto, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PONVICA večerja kosilo gastronomija kulinarika PR članek

Petek, 23. 9. 2022, 7.05

1 leto, 7 mesecev

Gurmansko razvajanje v prijetnem okolju na robu Ljubljane

Oglasno sporočilo

Pisalo se je leto 2005. "PONVICA!" ja, tako bomo poimenovali svojo restavracijo. Pri družinskem kosilu se je tako porodila ideja o imenu, ki bo povedalo vse, kar si želimo.

mojfokus-ponvica-spletna (4) | Foto:

Sanje o prikupni restavraciji, kjer se v sproščenem ambientu počutiš kot doma, so se začele uresničevati. Od vseh začetnih izzivov do današnje podobe smo zrasli, zagotovo najprej v miselnosti "manj je več". Več okusa, manj kompliciranja. Domači pristni okusi z modernim pristopom kulinarike je zgodba, ki jo želimo pisati.

Počasi smo podobo pripeljali do točke, ki nam predstavlja zadovoljstvo, saj vam želimo ponuditi le najboljše. Ob podpori izredne ekipe kuharjev lahko zagotavljamo odlične izdelke. Zelo radi sledimo kuharskim trendom, se izobražujemo in razvijamo nove krožnike.

mojfokus-ponvica-spletna (9) | Foto:

Po zadnji popolni prenovi restavracije smo na jedilni list umestili svoje favorite, dodali nove zanimive jedi ter obogatili vinsko karto. Usmerjeni v kakovost surovine, kjer s pravimi postopki dosežemo najboljši okus, ki nam ga jed lahko ponudi. Predani gastronomiji in poreklu surovin, ki jih pripravljamo, da vam lahko ponudimo najboljše, kar znamo. Srečni smo predvsem zato, ker mnogi z nami ostajate na naši poti. Srečni, ker prihajate novi gostje in od nas odhajate zadovoljni, z željo po vrnitvi. Zato smo tukaj, naša strast pa ostaja kljub na tej poti nespremenjena.

Fotogalerija
1 / 5
HVALA vsem in vsakemu posebej za vsak obisk. Z vami smo lahko uresničili svoje sanje. Vse, ki nas še ne poznate, vabimo na kulinarično razvajanje na naš način. Potrudili se bomo, da se boste kmalu vrnili.

Naročnik oglasnega sporočila je PONVICA DEJAN STAMENKOVIĆ S.P.

Ne spreglejte