Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
31. 10. 2017,
7.00

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Into the Badlands AMC

Torek, 31. 10. 2017, 7.00

6 let, 5 mesecev

Tretja sezona serije Into the badlands že v nastajanju

Oglasno sporočilo

Vsak, ki spremlja akcijsko serijo Into the badlands na kanalu AMC, ni seznanjen samo z dih jemajočimi borilnimi veščinami, ki jih izvaja glavni igralec Daniel Wu, temveč tudi z njegovim močno potetoviranim hrbtom.

Into the Badlands AMC | Foto:

Ker pa so tatuji Daniela Wuja le 'rekviziti' za vlogo Sunnyja, nas je njegova septembrska Instagram objava hrbta s tatuji še posebej razveselila – pomeni namreč, da se je snemanje tretje sezone že začelo!

Od šestih epizod do šestnajstih

Medtem ko je prvo sezono serije sestavljalo samo šest epizod in drugo sezono deset, smo aprila letos oboževalci serije dobili zelo prijetno presenečenje: ne samo da je bila serija obnovljena za tretjo sezono, sestavljena bo iz kar 16 epizod.

Seveda takšna sprememba ni nič presenetljivega, saj je serija na kanalu AMC letos pristala na četrtem mestu najbolj popularnih nanizank na kabelski televiziji.

Kri, spiritualnost in nevarnost

Into the Badlands AMC | Foto:

Ponovno je pred začetkom snemanja igralce čakal več tednov trajajoč intenzivni trening kung fuja.

Čeprav je igralec Daniel Wu že kot deček začel trenirati tradicionalno kitajsko borilno veščino wushu, so bili drugi glavni igralci manj izkušeni.

Tega pa nikakor ni opaziti v profesionalno izvedenih scenah bojevanja, ki jih tudi v novi sezoni zagotovo ne bo manjkalo. Ustvarjalci serije obljubljajo, da se bo poleg krvave in brutalne narave borilnih veščin moč seznaniti tudi s spiritualnostjo, ki je zelo pomemben del kung fuja.

Daniel pa nam je namignil, da bo po presenetljivem in tragičnem zaključku druge sezone Sunnyjeva pot postala še bolj zapletena in nevarna.

Into the Badlands AMC | Foto:

Ne spreglejte