Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
17. 7. 2024,
17.56

Osveženo pred

2 uri, 49 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

horoskop lev horoskop bik horoskop kozorog nebesna znamenja astrologija horoskop 2024 horoskop horoskop Uživajmo poletje Uživajmo poletje

Sreda, 17. 7. 2024, 17.56

2 uri, 49 minut

Znaki horoskopa, ki na dopustu najbolj zapravljajo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,08
poletje, kopalke, bazen | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Tri nebesna znamenja celo leto predano in marljivo delajo, nato pa si privoščijo karseda razkošen dopust.

Bik

Biki celo leto neumorno delajo, ker vedo, da se jim bo trud obrestoval na dopustu. Radi uživajo v najboljših stvareh, ki jih življenje ponuja, počitnice pa so priložnost, da se sprostijo in nagradijo za naporno delo. Nenazadnje so na to potrpežljivo čakali.

Svoje finance pazljivo načrtujejo in imajo običajno zastavljene dolgoročne cilje, ki vključujejo tudi luksuzna potovanja in ekskluzivna doživetja. Na letnem dopustu biki ne varčujejo, ampak rezervirajo najboljše hotele, jedo v najboljših restavracijah in uživajo v razvajanju. So rojeni hedonisti in pravi mojstri uživanja v življenju.

Lev

Levi čez leto marljivo delajo, da bi si lahko privoščili nepozaben letni dopust. Obožujejo ekstravaganco in luksuz, radi so obkroženi z glamurjem, njihovi dopusti pa so priložnost, da se pokažejo v svojem pravem sijaju.

Za dopust si levi izbirajo najbolj ekskluzivne destinacije, prirejajo glamurozne zabave in ne varčujejo, ko gre za njihove želje. Ker so zaljubljeni v luksuz in želijo uživati, so kralji oziroma kraljice ekstravagance. Levi so prepričani, da so si vsak trenutek luksuza in uživanja zaslužiti, zato to radi tudi pokažejo.

Kozorog

Kozorogi so znani po svoji ambicioznosti in predanosti ciljem. Vse leto trdo delajo, nato pa si privoščijo zaslužen dopust, poln luksuza in sproščanja. So odlični v načrtovanju in varčevanju, njihove počitnice pa so priložnost, da se nagradijo za ves trud in napor.

Ko gre za posel, so kozorogi zelo odgovorni in resni, na dopustu pa se popolnoma prepustijo uživanju. Izbirajo luksuzne destinacije, rezervirajo vrhunske nastanitve in ne varčujejo pri doživetjih, ki jim prinašajo sprostitev in zadovoljstvo. Kozorogi so prepričani, da se je treba nagraditi za pridno delo, njihova sposobnost načrtovanja pa jim omogoča, da v luksuzu uživajo brez slabe vesti.

Preverite svoj dnevni horoskop.

ljubezen, poletje, par, zveza
Trendi Najbolj zvesti moški se rojevajo v teh znamenjih
ženska, dekle, viseča mreža, poletje
Trendi V teh znakih horoskopa se rojevajo največji uporniki
ženska, kraljica, princesa, nečimrnost
Trendi Nebesna znamenja, ki pritegnejo pozornost na vsakem koraku
Ne spreglejte