Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 10. 2024,
22.22

Osveženo pred

1 dan, 12 ur

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,68

Natisni članek

Natisni članek

astrološke zanimivosti astrološke zanimivosti nebesna znamenja astrologija horoskop rak horoskop devica horoskop 2024 horoskop horoskop

Sreda, 23. 10. 2024, 22.22

1 dan, 12 ur

Najhujši nergači se rodijo v teh dveh znakih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,68
prijateljici | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ljudje, ki tudi v najbolj pozitivnih trenutkih najdejo razlog za pritoževanje, so običajno rojeni v dveh znakih zodiaka.

Devica

Device so zelo dobre v tem, da izpostavijo prav vsako stvar, ki po njihovem mnenju ni popolna. Znane so po svoji analitični naravi in si preprosto ne morejo pomagati, da ne bi opazile prav vsake, še tako majhne pomanjkljivosti – v vseh, v vsemu in v vsakem trenutku. Za device je svet velik teren, pripravljen na izboljšave, one pa so tukaj, da kot kritičen svetovalec ponudijo svoje ideje. Tudi če jih ni nihče ničesar vprašal.

Čeprav imajo običajno dobre namene, se njihov občutek za podrobnosti pogosto sprevrže v pritoževanje. Vedno najdejo razlog za nezadovoljstvo, pa naj gre za temperaturo kave, ureditev pisarne ali barvo pisala, ki ga uporablja sodelavec. A za tem se skriva želja po popolnosti, device preprosto želijo, da je vse najboljše, kolikor je lahko. Pritoževanje zaradi malenkosti je pravzaprav njihov način, kako želijo izboljšati svet. Čeprav nas njihove detajlne analize in komentarji spravljajo ob živce, bi bil svet brez njihovih nasvetov veliko manj organiziran.

Rak

Čeprav se raki mnogim zdijo predvsem čustveni in skrbni, ima to znamenje tudi svojo temno plat – trenutek, ko se spremenijo v velikega nergača. Ko se raki začnejo pritoževati, imajo njihove pripombe čustveno težo, ki lahko njihove tarče še posebej prizadene. Pogosto se pritožujejo nad življenjskimi krivicami, čustvenimi pasti in vsem, kar "morajo" pretrpeti. Svet se rakom pogosto zdi prehladen in nevaren, zaradi česar čutijo potrebo, da svoje nezadovoljstvo tudi izrazijo.

Raki s pritoževanjem nad malenkostmi ne želijo spremeniti okoliščin, ampak si želijo čustveno podporo. Pritožujejo se nad vremenom, slabo razpoloženim natakarjem ali obveznostmi, ki jih obremenjujejo, to pa običajno pospremijo z zgodbami o preteklih krivicah in podrobnimi analizami, kaj vse bi lahko šlo drugače. Vse to pa je pravzaprav njihov način, kako se povezati z ljudmi. Ko se pritožujejo, iščejo sočutje in razumevanje – če jim ponudite podporo, boste hitro postali njihov najboljši prijatelj. Morda vas bo to izčrpalo, a se zavedajte, da se za nerganjem skriva veliko srce, ki si želi topline.

Preverite svoj dnevni horoskop.

služba, pisarna, sodelavci
Trendi Ti znaki horoskopa le redko menjajo službo
hipohonder
Trendi Največji hipohondri se rojevajo v teh znamenjih
oče in sin
Trendi Moški, rojeni v teh znamenjih, so kot ustvarjeni za vlogo očeta
Ne spreglejte