Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 2. 2024,
7.00

Osveženo pred

1 mesec, 3 tedne

Vsebino omogoča ZEN21

Natisni članek

advertorial Zen21 vedeževanje horoskopsko znamenje horoskop horoskop

Ponedeljek, 26. 2. 2024, 7.00

1 mesec, 3 tedne

Sanja iz Astrolife je pripravila mesečni horoskop za siol.net

MESEČNI HOROSKOP MAREC 2024: Rakom se bo povečal spolni apetit, leve pa čaka nepričakovan zasuk v karieri

Vsebino omogoča ZEN21

V marcu, ko narava začenja svoj čarobni prehod v pomlad, se odpirajo vrata novim energijam in priložnostim. To ni zgolj prehod med sezonami; je obdobje, ko se zdi, kot da se vesolje ujema z našimi globljimi željami in sanjami.

Pomlad je tik za vogalom in z njo prihaja obdobje prebujanja, rasti in novih možnosti. | Foto: Canva Pomlad je tik za vogalom in z njo prihaja obdobje prebujanja, rasti in novih možnosti. Foto: Canva

Prvi spomladanski mesec bo zaznamovan z vzajemnim zanimanjem in obilico komplimentov, ki lahko pripeljejo do začetka čudovitih novih zgodb. Komunikacija bo igrala pomembno vlogo, zato bo ključno, da smo v odnosih iskreni in odprti, saj bomo s tem spomladi okrepili povezave z ljudmi okoli sebe.

S prebuditvijo narave se bo zbudila tudi ustvarjalnost. Če se bomo izrazili na nove načine in se ne bomo bali tvegati v kreativnih projektih, se lahko pojavijo nove investicijske priložnosti z dolgoročnim potencialom. Ne smemo pozabiti na ravnovesje med delom in zasebnim življenjem.

V mesecu marcu, ki slavi novo življenje in nove začetke, se bomo morda znašli na razpotju med sanjami in realnostjo, kjer bo vsak korak, ki ga bomo naredili, oblikoval pot naprej.

Preberite svoj mesečni horoskop in odkrijte, kaj vam prinaša prvi spomladanski mesec.

Marec 2024, OVEN (21. marec–20. april)

Nenavadno srečanje bo pustilo močan vtis, zaradi česar ne boste vedeli, kako naprej. Ljubezensko področje bo popolnoma … Preberite več.

Marec 2024, BIK (21. april–21. maj)

Če se boste izzivov, ki vas čakajo v poslovnem svetu, lotili samozavestno in pogumno, si lahko obetate precejšen zalogaj … Preberite več.

Marec 2024, DVOJČKA (22. maj–21. junij)

V marcu boste morali skovati načrt in mu slediti, sicer vas bodo nepričakovani zastoji, ki jih spomladi ne bo malo, iztirili in … Preberite več.

Marec 2024, RAK (22. junij–22. oktober)

Okoli vas bo močna energija ljubezni, zato se pripravite na čustveni razcvet. A pozor: ne sme vas zanesti, sicer … Preberite več.

Marec 2024, LEV (23. oktober–23. avgust)

Če boste prisluhnili svoji intuiciji, lahko v prvem spomladanskem mesecu pričakujete tako poslovno kot finančno rast in … Preberite več.

Marec 2024, DEVICA (24. avgust–22. september)

Odprla se vam bodo številna vrata, skozi katera stopite odločno in samozavestno. Čaka vas stabilnost na vseh … Preberite več.

Marec 2024, TEHTNICA (23. september–23. oktober)

V marcu bodo čustva divjala vsepovprek in presenečeni boste nad njihovo močjo. Če jih boste znali kontrolirati in … Preberite več.

Marec 2024, ŠKORPIJON (24. oktober–22. november)

Vaše trdo delo bo končno poplačano. Prvi spomladanski mesec prinaša napredovanje in možnost za dodatno povečanje ... Preberite več.

Marec 2024, STRELEC (23. november–21. december)

Čaka vas čustvena in poslovna renesansa. V ljubezni vas čaka srečanje z nekom novim, v karieri pa priložnost, da … Preberite več.

Marec 2024, KOZOROG (22. december–20. januar)

Z vztrajnostjo in disciplino se vam bodo v poslu odprla nova vrata, postopoma pa se bo izboljšalo tudi vaše finančno … Preberite več.

Marec 2024, VODNAR (21. januar–18. februar)

Če boste v prvi polovici marca vztrajali pri zastavljenem ritmu, boste mesec končali finančno močnejši in bolj pripravljeni na … Preberite več.

Marec 2024, RIBI (19. februar–20. marec)

Romantičnih trenutkov v mesecu marcu ne bo manjkalo, bo pa zato bolj negotovo na poslovnem področju, kjer … Preberite več.

 

 

Ne spreglejte