Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
28. 6. 2024,
4.00

Osveženo pred

1 teden, 6 dni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,18

Natisni članek

astrologija dnevni horoskop horoskop junij 2024 horoskop 2024 horoskop horoskop

Petek, 28. 6. 2024, 4.00

1 teden, 6 dni

Dnevni horoskop: vodnarjem nekdo zavida, rakom se bo veliko dogajalo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,18
poletje, sončna očala | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop za 28. junij. Preverite, kaj vam piše v zvezdah.

Oven

Spoznali boste, da izgubljate interes za stvari, ki so vam včasih nekaj pomenile. V realnosti nič nima pomena, razen tiste stvari, na katere se oseba naveže. Interes se izgubi, ker druga stvar dobi več pozornosti in je bolj pomembna. Otroci dajo pomen stvarem skozi njihovo domišljijo in tega se moramo odrasli ponovno naučiti, da se izognemo cinični miselnosti.

Bik

V skrbeh ste bili neupravičeno, saj se je situacija, ki vas je razjedala, obrnila na pravo pot. Prav pa je bilo, da ste naredili čisto vse, kar je bilo v vaši moči, da bi bil rezultat na koncu za vse čim bolj pozitiven. Na srečo se je vse obrnilo dobro in sedaj ste lahko mirni. Oddahnite si in se sprostite.

Dvojčka

Danes boste žalostni, potrti in osamljeni. Ker ste prepričani, da morate srečo iskati naokoli, ne pa v sebi, boste razočarani. Ne izogibajte se družbi, prijateljem in sorodnikom, saj bi bilo danes za vas to celo škodljivo in ob koncu dneva bi lahko postali depresivni. Pojdite v družbo, lažje vam bo.

Rak

Danes se vam bo veliko dogajalo. Zjutraj še niti zaslutili ne boste, da bo dan tako pester. Popoldan pa boste precej nemirni in razmišljali boste, kam bi pobegnili na krajši izlet. Nemirnost se bo proti večeru polegla, pazite le, da ne boste slepili in zavajali sami sebe. Pričakujte prijateljev obisk.

Lev

Neke okoliščine vam bodo veliko bolj jasne kot prej. Tudi vi sami boste drugim dali vedeti, da niste le siva miška, ki čaka na najprimernejši trenutek. Zaradi nekega dvoma ali razdvojenosti boste sicer zelo nervozni, vendar se boste le odločili za nek premik, s katerim ste dolgo odlašali.

Devica

Bodite danes prijazni do vseh. Pokažite svojo odprtost in svobodno srce. Prijaznost ne stane veliko, a vendar naredi veliko dobrega. Ob srečanju z drugimi boste tako v njih prebudili radost in tudi oni vas bodo napolnili z njo. Vsa ta prijaznost se vam bo vrnila z dobrim in tako dan ne bo izgubljen. Izžarevali boste toplino.

Tehtnica

Dobili boste nasvet od nekoga starejšega. Ko boste želeli nekaj narediti, boste naleteli na nekoga z avtoriteto, ki vam bo povedal, kaj nekdo drug misli o vas. Pozorni bodite na nasvet. Obstaja pa tudi druga stran zgodbe, ki bi jo mogli vzeti v obzir, če želite, da se bodo stvari postavile nazaj v ravnovesje.

Škorpijon

Čustva danes ne bodo tako dobrodošla kot ponavadi. Zavedajte se, da boste morali na stvari postaviti blažilnik, da boste pridobili spoštovanje ljudi okoli vas. Znižajte ton in vzemite v zakup pomembnost realnosti in stabilnosti. Močne sile vas bodo vlekle na nižji nivo, uprite se jim.

Strelec

Dobili boste novico, da na obisk prihaja star prijatelj ali znanec. Morda boste malo živčni, ker niste obdržali stika z njim. Skrbelo vas bo, da je užaljen. Splošno znano je, da danes zaradi današnjega tempa nihče nima časa za druge. Pojasnite mu to in spoznali boste, da imata enako mnenje. Vsa ostala nesoglasja pa bodo izginila ob pijači.

Kozorog

Zadnje čase zelo radi komplicirate, današnji dan pa bo ravno pravšnji, da poskusite poenostaviti vaše življenje. Upočasnite ritem in poglejte, kje ste do sedaj pretiravali. Ne ustavite se ob vsaki podrobnosti, tako ne boste mogli uživati. Poskrbite, da boste v prihodnje bolj spontani.

Vodnar

Nekdo, ki vam je blizu, vam zelo zavida. Vse skupaj je čisto neškodljivo, a še vedno pazite na nenadne komplimente, ker verjetno ne bodo mišljeni dobronamerno. Ta oseba bi vsekakor želela biti v vaših čevljih, a najverjetneje ne bi mogla narediti, kar ste vi že končali. Enostavno nadaljujte svojo pot in sledite svojim ciljem.

Ribi

Zavedate se svojih pisalnih sposobnosti, a ne zavedate se še obsega vašega talenta. Najbolje bi bilo, če bi nekaj časa vložili vanj. Nikoli se ne boste izboljšali, če bodo vaš pisalni čas nenehno ovirale druge obveznosti. Vzemite si nekaj časa in ustvarite nekaj, kar bo imelo vrednost, pa čeprav bo to lahko trajalo teden dni ali več.

Ne spreglejte