SiolNET. Trendi Glasba
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zlatko z novim videospotom za pesem Več od lajfa

2

termometer

 | Foto:
Raper Zlatko je včeraj premierno predstavil svoj novi videospot za pesem Več od lajfa, pri katerem so sodelovali tudi zmagovalci Zlatkovega natečaja in pevka Senidah.

Pesem Več od lajfa je prav poseben projekt, pri katerem je sodelovalo približno 2.500 mladih, ki so imeli za to priložnost prek Facebookove aplikacije blagovne znamke Sveta vladar Rimaj z Zlatkom. Zlatko je vsem sodelujočim najprej predstavil refren in melodijo pesmi, nato pa je vsak teden objavljal izhodišča, ki so jih mladi nadaljevali z rimami. Fužinski raper je nato izbral le osem najboljših rim in jih vključil v pesem Več od lajfa. Videospot za omenjeno pesem si lahko ogledate spodaj.

V videospotu tudi Zlatkova hčerka

V videospotu za pesem Več od lajfa, ki so ga snemali v ljubljanskem parku Tivoli, lahko poleg Zlatka in pevke Senidah vidite tudi Zlatkovo 10-mesečno hčerko, ki sliši na ime Ni'ja Nur. V videospotu so se znašli tudi mladi rimarji, ki so zmagali na zgoraj omenjenem natečaju. Pesem sicer pripoveduje o stvareh, ki v življenju pomenijo največ, kar je ponazorjeno s kadri narave in mladih.

Več od lajfa pa hkrati napoveduje izid Zlatkovega najnovejšega albuma Plečnikova roža, ki bo luč sveta ugledal septembra.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin