Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 2. 2012,
9.04

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Whitney Houston pogreb

Sreda, 15. 2. 2012, 9.04

8 let

Zadnje slovo od Whitney Houston bo v soboto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Družina Whitney Houston se je odločila, da se bo od pevke poslovila z zasebnim obredom v baptistični cerkvi v New Jerseyju, kjer je Whitney prepevala kot otrok.

Po tem, ko so oboževalci Whitney Houston izrazili željo, da bi se tudi oni poklonili pevki, se je njena družina odločila, da bo njen pogreb zasebne narave, udeležili pa se ga bodo lahko le tisti, ki bodo prejeli povabilo.

Družina ne želi, da se pogreba udeleži Bobby Brown Presenetljivo, ali ne tako zelo, pa povabila ne bo prejel njen nekdanji mož Bobby Brown, ki pa je nad novico izredno razočaran. Družina je 43-letnega r'n'b pevca, ki je po nekaterih pričevanjih Whitney vpeljal v svet droge, celo opozorila naj se niti ne poskuša udeležiti pogreba, saj mu bodo preprečili vstop. Bobby Brown se sicer želi posloviti od svoje nekdanje žene, bolj kot to pa bi rad stal ob strani svoji hčerki Bobbi Kristini.

Priročno so izbrali baptistično cerkev New Hope v Newarku, kjer je Whitney prvič nastopila kot članica pevskega zbora cerkve, ki ga je vodila njena mati Cissy Houston. Carolyn Whigham, lastnica pogrebnega zavoda, je povedala: "Družina je Whitney več kot 30 let delila z mestom, državo in svetom. Zdaj pa se od nje želijo posloviti v krogu družine. Zahvaljujejo pa se vsem oboževalcem, prijateljem in medijem za vso podporo." Njen pogreb je načrtovan v soboto, že zdaj pa se pred pogrebnim zavodom zbirajo Whitneyjini oboževalci, ki pred vrata odlagajo različne spominke.

Janet Jackson Bobbi Kristini svetuje, kako preboleti materino smrt Če bi kdo vedel, kakšen je občutek, ko izgubiš ljubljeno osebo, bi zagotovo to vedela Janet Jackson, ki še vedno žaluje za smrtjo svojega brata Michaela Jacksona. "S smrtjo se moraš čim prej soočiti. Vem, da je slišati zlonamerno, vendar moraš nadaljevati svoje življenje, sicer te bo žalost popolnoma ohromila," je Janet Jackson svetovala mladi Bobbi Kristini, ki je zaradi smrti svoje matere že dvakrat pristala v bolnišnici.

"Jaz sem izgubila brata, ona mater. To je sicer velika razlika, vendar je pri obeh žalost nad izgubo velika. Ne vem pa, kako je, če izgubiš ljubljeno osebo pri teh letih," je še povedala Janet Jackson, ki jo je smrt Whitney Houston, kot mnoge glasbenike, močno prizadela.

Ne spreglejte