SiolNET. Trendi Glasba
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Rebeka Dremelj se s pesmijo bojuje proti raku

3

termometer

Slovenska pevka Rebeka Dremelj je znana po svoji humanitarnosti in tudi z novo pesmijo Tvoja senca je stopila v boj proti zahrbtni bolezni.

Rebeka Dremelj je od vseh začetkov glasbenega ustvarjanja vedno z veseljem pristopila k dobrodelnim projektom, zato ne čudi, da je pevka pristopila k projektu in skupaj z vokalno zasedbo Jaazva posnela skladbo z naslovom Tvoja senca, ki je namenjena pomoči staršem otrok, obolelim za rakom.

"Pesem Tvoja senca, ki smo jo posneli z vokalno zasedbo Jaazva, je zagotovo moja najlepša pesem v 12 letih glasbene kariere. Enako lepo je tudi sporočilo, ki smo ga povezali s pesmijo, je pravo in iskreno, zato verjamem, da se bo pesem dotaknila številnih ljudi in tudi marsikomu pomagala," je ob izidu pesmi povedala Rebeka Dremelj, ki se je povezala z društvom Jonatan Prijatelj, ki pomaga staršem otrok, obolelih za rakom.

"Prepričana sem, da starš, ki ima v sebi pozitivno energijo, lahko pozitivno vpliva na otroka. Ne znam si predstavljati, sploh odkar sem tudi sama postala mama, kaj ta doživlja ob novici, da ima otrok raka. Kakšni strahovi, kakšna jeza, kakšni boji se dogajajo v glavi. Roko na srce, sam takemu otroku ne moreš kaj dosti pomagati, zato so tukaj zdravniki," še pravi Rebeka, ki pozdravlja dejstvo, da obstajajo društva, kot je Jonatan Prijatelj, v katerem se združijo starši z istimi izkušnjami, si dajejo nasvete in se med seboj spodbujajo in si pomagajo. "Vsem polagam na srce, podarite en evro za to društvo, malo denarja, ki lahko naredi velike spremembe," nam je še položila na srce Rebeka.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin