Oliver Dragojević potrdil, da je hudo bolan

Dalmatinski glasbeni zvezdnik, izjemno priljubljen tudi v Sloveniji, ima "težko bolezen pljuč", poročajo hrvaški mediji, navedbe je potrdil tudi sam glasbenik.

Oliver Dragojević lansko poletje na svojem 30. tradicionalnem koncertu v ljubljanskih Križankah
Oliver Dragojević lansko poletje na svojem 30. tradicionalnem koncertu v ljubljanskih Križankah Foto: Mediaspeed

"Da, zbolel sem, trenutno sem sredi preiskav," je Oliver Dragojević za hrvaški portal 100posto.hr potrdil govorice o bolezni, ki so se ta teden razširile po Splitu. 69-letni pevec se po navedbah portala bori s težko boleznijo na pljučih, sam ni omenjal raka, dejal pa je, da so mu odkrili tumorsko tkivo, in dodal, da je vzrok bolezni starost, ne pa kajenje.

Omenjeni portal navaja tudi neuradni vir iz splitske bolnišnice, kjer se Dragojević zdravi: "Že nekaj časa prihaja na kontrole in preglede, precej je oslabel in videli bomo, kako bo napredovalo njegovo zdravljenje."

Že desetletja strasten kadilec

Dragojević je sicer strasten kadilec, o čemer je že večkrat spregovoril v medijih. Za časopis Večernji list je pred časom povedal, da v povprečju pokadi škatlico in pol na dan, pa tudi, da je dvakrat prenehal kaditi. "Obakrat sem zdržal leto in pol in obakrat sem se zelo zredil, prvič 60, drugič pa 40 kilogramov. Nisem imel druge izbire, kot da spet začnem kaditi," je takrat izjavil.

Sorodne vsebine

Komentarji

6
  • miha.dolanc / 24.08.2017. ob 22:20

    držim pesti za Oliverja!! naj se pozdravi in poje še naprej!

  • jugda / 24.08.2017. ob 13:21

    Samo zdravje jih je☺

  • DamDam / 24.08.2017. ob 12:47

    Ne, cigareti ne škodijo. Cigareti so celo koristni, verjetno smatra finančna ministrica Mateja Vraničar Erman, ki nasprotuje dodatnemu davku ba cigarete, namenjenemu zdravljenju kadilcev, saj bi le ta preveč zmanjšal prodajo cigaret.... Vešča dvolična....

Prikaži vse

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano