SiolNET. Trendi Glasba
1,53

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Joker Out vroči tudi na Hrvaškem: to jim je kot prvim uspelo v petih urah

1,53

termometer

Joker Out | Skupina Joker Out je v petih urah razprodala zagrebško prizorišče Tvornica kulture. | Foto: Bojan Puhek
Skupina Joker Out je v petih urah razprodala zagrebško prizorišče Tvornica kulture. Foto: Bojan Puhek

Skupina Joker Out, ki je letos Slovenijo zastopala na Evroviziji, je postavila nov mejnik. Samo v petih urah ji je uspelo razprodati Tvornico kulture, hrvaško prizorišče primerljivo z velikostjo Cvetličarne, kjer nastopajo tudi veliki svetovni izvajalci. "Zagotovo gre za najhitreje razprodani koncert kateregakoli slovenskega izvajalca na Hrvaškem v zgodovini, noro," pa je zapisala založba skupine Los Angeles Agency.

Potem ko je skupina Joker Out pretekli konec tedna v luksuzni zagrebški soseski na Šalati v slovenščini pela okoli 2.500-glavi množici in z nastopom navdušila obiskovalce, je zdaj postavila nov mejnik, saj ji je uspelo v zgolj petih urah razprodati Tvornico kulture v Zagrebu, prizorišče, ki se lahko primerja s slovensko Cvetličarno.

Nad mladimi slovenskimi rokerji navdušene tudi Hrvatice

Kot je o njihovem nastopu na Šalati pretekli konec tedna zapisal portal Index, so Slovenci v Zagrebu naredili pravi šov in med drugim še posebej razveselili številne oboževalke, te so celo raztrgale rokav srajce pevcu skupine Bojanu Cvjetićaninu, na oder pa so prileteli tudi modrčki in cvetje.

Joker Out Trendi So Hrvatice "raztrgale" slovenskega evrovizijskega predstavnika? #foto

Na prizorišču šele novembra, vstopnice že pošle

Na prizorišču Tvornica kulture bo skupina sicer nastopila šele 11. novembra letos, a so karte za njihov nastop že pošle.

Vstopnice za koncert na Šalati so prav tako pošle že nekaj tednov pred njihovim nastopom, za koncert v Tvornici kulture pa so se povezali z agencijo LAA in včeraj najavili novembrski nastop v Tvornici, v petih urah pa so bile vstopnice razprodane. Njihova založba je zapisala, da gre zagotovo za najhitreje razprodani koncert kateregakoli slovenskega izvajalca na Hrvaškem v zgodovini.

Joker Out | Foto: Instagram/Joker Out Foto: Instagram/Joker Out

Joker Out Trendi Bi se družili z Joker Out? Ta teden bodo v Ljubljani.

Skupino čaka pestro poletje

Joker Out se že ta konec tedna odpravlja v Dublin, kjer bodo nastopili na dveh koncertih s skupino Wild Youth, ta je na Evroviziji v Liverpoolu zastopala Irsko. Nastopili bodo na koncertu v klubu Workman's, dva dni pozneje pa še v klubu Whelan's, ki velja za legendarni klub dublinskega dogajanja.

Julija se skupina odpravlja tudi na svojo prvo turnejo po Veliki Britaniji, kjer bodo nastopali na štirih prizoriščih, poleg tega pa jih čaka pestro poletje, saj se bodo ustavili v številnih evropskih mestih in tudi na domačih prizoriščih, poleg tega pa zanimanje za njihove nastope prihaja tudi iz ZDA.

Joker Out Trendi Joker Out uspelo to, kar je do zdaj Big Foot Mami in Siddharti #video

Oktobra bo skupina nastopila na samostojnem koncertu v ljubljanskih Stožicah.

Joker Out Trendi Joker Out po Evroviziji: Uvrstitev resnično ni najboljša Konstrakta Trendi Konstrakta o Joker Out na Evroviziji: Bili so nepretenciozni in simpatični
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin