SiolNET. Trendi Glasba
7,50

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Evrovizijska anketa kaže bliskovit vzpon Zale in Gašperja #video

7,50

termometer

Zala Kralj, Gašper Šantl
Foto: Adrijan Pregelj

Medtem ko se o letošnjih slovenskih evrovizijskih predstavnikih na domačih tleh še vedno krešejo mnenja, so prvi odzivi mednarodnega občinstva zelo pozitivni.

"Slovenija se najhitreje vzpenja," so objavili na ESCstats.com, neuradni evrovizijski spletni strani z najdaljšo tradicijo spremljanja tega izbora. Spletni uporabniki, ki so v njihovi anketi do zdaj oddali glas, so pesmi Sebi Zale Kralj in Gašperja Šantla zelo naklonjeni.

Sebi video Trendi Zmagovalca Eme predstavila videospot za zmagovalno pesem #video

Trenutno sta slovenska predstavnika na njihovi lestvici na šestem mestu, a je treba ob tem poudariti, da glasovanje poteka že od 28. januarja, ko so bili znani prvi nacionalni predstavniki. Slovenija je nacionalni izbor priredila šele 16. februarja, zato sta se naša predstavnika v glasovanje uvrstila z več kot dvema tednoma zamude.

Kako sta se Zala in Gašper počutila v trenutkih po zmagi?

To sporočata tistim, ki jim nista všeč:

Če bi štele le najvišje ocene, bi bila že na tretjem mestu

Najvišje je trenutno uvrščen italijanski predstavnik Mahmood, ki je s pesmijo Soldi zmagal na festivalu v San Remu. Mahmoodu je tudi največ uporabnikov dalo najvišjo oceno, 12 točk, na drugem mestu z največ najvišjimi ocenami je Španec Miki, na tretjem mestu pa - Zala Kralj & Gašper Šantl.

Trenutni rezultati (klikni za večjo sliko):

1 / 1

Anketa poteka tudi na še eni priljubljeni evrovizijski strani Wiwibloggs in tudi tam sta Zala in Gašper med do zdaj znanimi nacionalnimi predstavniki na šestem mestu, pred njima so Francija, Hrvaška, Italija, Španija in Albanija.

Preberite še:

Roko Blažević, Dora Trendi Tudi hrvaški evrovizijski izbor spremljajo škandali #video Lea Sirk Trendi Lea Sirk o kletvici na Emi: Pristno ste me vzljubili, zdaj pa v eni noči spljuvali #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 310
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin