Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Torek,
19. 2. 2019,
8.54

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 9,61

25

Natisni članek

Lea Sirk Raiven EMA 2019

Torek, 19. 2. 2019, 8.54

5 let, 2 meseca

Lea Sirk o kletvici na Emi: Pristno ste me vzljubili, zdaj pa v eni noči spljuvali #video

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 9,61

25

Lea Sirk | Lea se je čutila dolžno javno pojasniti dogodek na Emi. | Foto Mediaspeed

Lea se je čutila dolžno javno pojasniti dogodek na Emi.

Foto: Mediaspeed

Lanskoletna zmagovalka je po tem, ko je na odru letošnje Eme, še vedno ozvočena, Raiven dejala, da "ne more fu**ing verjet", ker ni zmagala ona, posnela daljše pojasnilo in opravičilo.

"Huda dva dneva sta za mano in sem morala vse skupaj malo predelat in analizirat, preden lahko sploh v miru objektivno pogledam na situacijo, ki se je zgodila," je na začetku videa, ki ga je objavila na svoji strani na Facebooku, začela Lea Sirk.

Ta teden z Godlerjem pasica | Foto:

Zdelo se ji je prav, da pojasni situacijo, ki se je pripetila v soboto zvečer, ko je Raiven med objemom na uho "zašepetala": "Ne morem fu**ing verjet". Ker je bila še vedno ozvočena, so to slišali vsi gledalci Eme, nato pa še preostala Slovenija, saj je posnetek tega pristal na YouTubu.

Lea Sirk
Trendi Lea Sirk po porazu Raiven: Ne morem fu**ing verjet #video

"To se ne spodobi za nekoga, kot sem jaz"

Lea se je javno opravičila za svoje besede in med drugim dejala: "Sem temperamentna, sem Primorka, sem glasna, vedno preglasna in včasih plačam za to. Tokrat sem zelo zelo plačala. Veliko vsoto."

"Dolžna sem vam opravičilo, ker se grdih besed v javnosti in sploh na nacionalki, sploh na izboru Ema ne bi smelo na tak način uporabit. Vsi tisti, ki me poznate, veste, da je ta beseda na F v moji dnevni uporabi, ne morem se vam zlagat, da sem človek, ki ne preklinja, sicer pa nisem pristaš kletvic.

Zato se res opravičujem, tega ne bi smela narediti. To se ne spodobi za nekoga kot sem jaz, ki na nek način vpliva na mlajše generacije, zato se iskreno opravičujem vsem, ki ste bili deležni, predvsem pa nacionalni televiziji, ki tega pač ne more ukiniti, ker smo bili v živo.

Ema 2019

Od mene za vas <3

Posted by Lea Sirk on Monday, February 18, 2019


Šlo je zgolj za sporočilo Raiven, in ne besede proti Zali in Gašperju

Nato je še pojasnila, zakaj je do tega sploh prišlo: "Nimam težave s tem, da so bili mikrofoni priklopljeni, saj moja namera sploh ni bila slaba. Sama sem postavila Raiven in Zalo in Gašperja v superfinale, to sta bili točki, ki sta si to absolutno zaslužili."

Dodala je, da stavek "Ne morem fu**ing verjet" ni bil namenjen proti Zali in Gašperju, ampak: "Jaz sem Raiven objela, ker sem na istem odru stala toliko let zapored in toliko let nič dobila in sem vedela, kaj pomeni stati že tretjič na tem odru ... To je bilo čisto moje sporočilo njej, da sem jo objela in rekla, da ne morem verjeti. Daleč od tega, da bi bilo karkoli proti Gašperju in Zali."

Lea je bila del žirije, ki je za superfinalista izbrala Raiven in duet Zala Kralj & Gašper Šantl. | Foto: Mediaspeed Lea je bila del žirije, ki je za superfinalista izbrala Raiven in duet Zala Kralj & Gašper Šantl. Foto: Mediaspeed

Še enkrat se je opravičila za grde besede in poudarila, da njene namere niso bile slabe, ter da si zlobnih komentarjev, ki jih je bila deležna v zadnjih dveh dneh, ni zaslužila. "Kljub temu ste to pristno Leo vzljubili, zdaj pa jo v eni noči spljuvali. Pač, takšna sem in jaz se ne morem spremeniti. Vedno bom pristna in iskrena."

Nato je v videu ob kitari še zapela del njune zmagovalne pesmi Sebi.

Raiven se je zmaga na Emi izmuznila že tretjič. | Foto: Mediaspeed Raiven se je zmaga na Emi izmuznila že tretjič. Foto: Mediaspeed

Svoje je povedala tudi Raiven

Nekaj ur pred Leo se je na Facebooku oglasila tudi Raiven, ki je v dolgi objavi med drugim zapisala, da ne razume, zakaj se je Lea s svojo izjavo ljudem zdela neprofesionalna: "Kaj je tu neprofesionalnega? Kaj je tu dvoličnega? Od kdaj je dvoličnost to, da pred vsemi poveš, kaj si misliš? Je bila Lea s svojo izjavo žaljiva do Zale in Gašperja? Je o njima povedala karkoli grdega? Ne."

Njen celoten zapis si preberite spodaj:

Posted by Raiven on Monday, February 18, 2019


Preverite še:

Ema 2019
Trendi Tako so se znani Slovenci odzvali na zmagovalca Eme 2019 #video
Raiven
Trendi Raiven: Če imaš samo dober glas, lahko zelo hitro postane dolgčas #intervju
Trendi Tudi hrvaški evrovizijski izbor spremljajo škandali #video
Ne spreglejte